Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je skank? skank je japanska biljka od koje se leti :)) Zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici predložio je u petak Višem sudu u tom gradu mjeru pritvora protiv Bilećanina Alekse Miloševića (24) kod kojeg su službenici Područne jedinice Nikšić pronašli i oduzeli 13 kilograma skanka.
ko kaze da se hvalim? to je elementarno obrazovanje:)
nek se ti imas cime pofalit, znas sve o drogama... pravo bitno zananje!
Sjede Bosanac, Hrvat i Srbin na zadjem sjedistu u autu. Znatel ko vozi? ? ? ? ? ? ? ? Pa policijs:D
skank je modificirana marihuana koja udara puuuno jace neg obicna (neobradzena). inace skanka trenutno u prodaji ima duplo vise nego obicne travuljine....
Halo PRIMITIVAC, nije vozio \"skank\" nego marijuanu, skank je samo sorta. Ko tebi kompjuter kupi. Za tebe je krampa i lopata. Izvinjavam se ostalim posjetiocima, zbog ovog ispada. Ili umjesto alkoholizirano stanje pises, \"u stokiranom stanju\" jer je neko pio stock-84
\"A.M. (24)\"-------wtf....... Kada su one u Maoci hapsili, spomenuli su sva imena.... Gonite se tamo gdje ste i bili..nekada davno..
nismo svi \"in\" pa da znamo \"sve\" kao ti.. I opet Sta je \"skank\" ...?????????
koji leteći telefoni? Firefox w AdBlock add-on i nema telefona
@..., hahahahahah potpisujem! :D
eki kao ne zna sta je skank ;-)))
Sta je \"skank\"? pobogu vise........
je.bali vas oni leteci telefoni sto mi iskacu na sajtu.
Kralju Tvrtko,ovaj nije rodjen u Bileci,nego u Gacku...nabijem te na racku
opet bosnjo u lopovluku....