Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li morao imati PCR test na granici ili nije? Pitam za jarana..
Državljanin BiH je širok pojam. Vecina ljudi u BiH su državljani BiH i jos neke zemlje, npr. Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Njemacke, Svedske itd.
@fbUser ma hajte, molim Vas
kad pravi sranje, onda je "državljanin BiH", kad je "fini" onda je Srbin
da se vi deco nedrogirate?🙄🙄😆😆😉
Ne šaljite ga 'vam'
Sta ima prijetit nek je baci
Pojavio se danas i osoblje ga obilazilo? Reko lik prijatnim glasom "sve OK", al ovi su insistirali.. wtf? Zasto? Sta im je to sumnjivo bilo? Bio sam u dosta hhotela i hostela pa me niko nikad nije obilazio.... Ne kontam..
Razočarao ga Vučić kada je rekao da su Kosovo i Bosna suverene države. Držali ga decenijama u iluziji i sada ga spucala bolna istina.
kakve ovo veze ima s nama, srbin koji sigurno ima i srbijansko drzavljanstvo pravi cirkus mozda po necijoj naredbi radi medijskog spetakla
jel nosi masku i drzi distancu ?
Psihicki bolesnik. Nije ni imao bombu. Upao u krizu.
Nije mog'o covjek da dodje u Lukavac na Gileta pa ga spicio crnjak.
Oni primjetii da se nesto cudno desava??? Otisli coeka da uznemiravaju u sobu i ovaj im od zeyabancije rekao da ce bombu baciti ako ga budu peglali :-)
E čuj i pregovarač dosao 😂
SELJACINA IZ REPUBLIKE SRPSKE
@gooUser1587075903 pardon šumske
a znaci kad je ovako nesto drzavljanin je bih i bosnjak je? a kad je nesto drugo nije iz bosne nego iz rs???
@gooUser1602698226 Nataknem te. Kad kazu iz RS ili Federacije, onda je valja jer to nisu drzave nego entiteti. Sad kad kazu drzavljanin BIH opet ne valja? Inace mediji u Srbiji uvjek kazu drzavljanin BIH.
Od ove korone svi izlapili