Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bogme izlazim na izbore u nedjelju..
nadam se Kolinda.. što ti misliš?
Istina, ali ako već moram birati radije ću gledati nju cijeli mandat nego ovog jugoslavena
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Apelujem na hrvatske glasače u BiH da glasaju, ipak je to ispravno odlučivati o predsjedniku susjedne države koji nema nad vama jurisdikciju. Također čestitam svim glasačima iz dijaspore koji u Hrvatskoj, a bogami i kog nas, utječu na izbore u zemlji u kojoj ne žive.
Ti si ili zlonamjeran i ironičan ili si slabo informiran. Zar bi ti zabranio Bošnjacima u dijaspori da glasuju na BiH izborima...cccc i onda im na tome čestitao... A Hrvati iz BiH nisu čak ni dijaspora za Hrvatsku nego izravno njeni državljani koje je silom prilika podijelila rijeka Sava...
Vjerovatno i hoce. na ovim prostorima ljevica puc apo šavovima na sve strane. Ipak žao mi je Ive, lik je ok al eto :)