Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su muslimani napravili blokade i barikade sta bi se desilo ????????ZNAMOOOOOOOOOO
Ja sam siguran da ovdje postoji razumno rjesenje koje je moguce postici samo dijalogom, i bez upotrebe sile... Tako oni i nas time dave, a sami znaju da s tim divljacima nema fino sa dijalogom...
nema s njima dogovora, to se bace bombe i pita, hocete jos? i sve tako? sjetite se Srebrenice! supljirali su stalno, nece vas niko dirat, a zaklase skoro 10.000.
Nepristrasan... Haha, smiješno, svi bi se trebali praviti ćoravi kod očiju. Nego, pazite vi kforovci da kojem metak ne zaluta među oči, onda će tek biti igranke!