Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je vulkan biJo :)
Kako samo strasno izgleda, neka te jeza prodje kad nesto ovako vidis, samo da uspiju da ga ugase sto prije.
Na Peljescu sam guzio zestoko.
Kresno sam cehinju na plazi koja se zove Divna. Ako je ugrozen taj kraj dobrovoljno se javljam da idem gasit pozar.
A kad im se ode kao turista onda rizoto sa morskim polodovima naplacuju vise od onog u Briselu ili u Rimu. E ima boga da je ko zrno graska :) Lopuze dalmatinske...
Mnogi su ljudi izgubili svu svoju imovinu, od koje su i zivjeli, ne vidim ni jedan razlog za likovanje nad ovim, grozno.
Ja licno sam unazad 4-5 godina ljetovala u Trpnju i Trsteniku nikada nisam dozivjela nista ruzno, cak u Trsteniku redovno platim 5 noci a jos dva dana su mi besplatna... Sto se tice jela po restoranima isto je kao i kod nas negdje je margarita 7 maraka a negdje 3.....Nadam se da ce brzo zaustaviti ovu nepogodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)