Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fini neki lopovi!
Fini neki lopovi ovi nasi bi ih jos prebili ne bi joj vode donjeli. Ufatio moj babo dvojicu pljackasa u kuci i jedan pobjegne a drugi dobije 2 udarca u vugla i dođe drot i pita sto ga vako istuce kaze mu babo da ti radis svoj poso kako treba ja ne bi prljo ruke,a sve kuce u mahali obijene. Babo cijeli zivot zveka sir i kajmak a prije rata bio drot u starom gradu a lopov bio međed,prvi put kad ga je opalio izbio mu par zuba i ovaj se digne a drugi put kad ga je puko dobio potres mozga i napuknuce vilice.
Dornauszieher® sir i kajmak ti je kod Bošnja metafora za zdravu ishranu a babo ili ti ga tata ima fin poso i fala Bogu nije drot od kako se rat zavrsio.
a zasto postoje banke, a bogami ti "lopovi" su znali da to dvoje imaju pare u kuci, a eto jos se ponudili da zovnu nekoga da ih oslobodi,...cudno.
ma nema na svijetu ljubaznijih ljudi od hrvata
PRO!
legende
"Zašto plačete? Pa u dvorištu imate Mercedes. Ne bojte se."-rekli su lopovi i nakon pola sata su pobjegli Mercedesom koji su ukrali supružnicima ispred kuće. hahahah koji likovi.
neki Robin Hood modernog doba, garant.
Dojava.
" Na vrata spavaće sobe banuli su oko tri ujutro u noći s petka na subotu." ČAOČAO.