Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh, sto ce mu biti veselo u zatvoru u Hrvatskoj :D Nema svako srece sluziti "kaznu" u Haagu.
sasha jarane, nemoj da se stidis podataka koji se ovdje iznosi,i ne brani nikoga nego priznaj i ogradi se od tih genocidasa svi znamo da je istina ovo sto ljudi navode ovdje,pa i da je pola istina mnogo je to burazere ,mnogo
.....hrvatski zatvori puni četnika.........mogli bi proglasiti zatvorsku sao krajinu......
Jebat ce te CRNA LEGIJA
Murat Hota: bio je star 80 godina.. Nok'autirao je Dragana prvim udarcem.. Dragan zaspao, ko i Qurva poslije redaljke.
E haj sad trazi veliku srbiju mamu vam glupu jbm
Vas kad pocnu hapsiti pa nece biti mjesta u zatvorima za sve sta ste cinili bog ce vam suditi
Ima li jos iko da to tvrdi osim srpskih "istoricara"? Nije se dobro lagati, treba nekad pogledati istini u oci i reci ono sta je istina, a to je da su Srbi cinili zlocine daleko najmasovnije i nabrutalnije u ratu devedestih. To je istina, gorka i jednima i drugima, neko je vidi, neko ne zeli da vidi.
Crnixx ali problem je sto vi nevidite svoje pa u sarajevu ste pobili vlastiti narod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar je živ taj četnik.Nije trebao dolaziti iz Australije u Hrvatsku da pravi srpsku državu mogo je to i tamoU A ustraliji ima više srba neg u Hrvatskoj.
Vidite Bošnjaci da se isplati............yebo zatvor.............ubiješ nekoliko hiljada srba i onda naprđuješ po zatvorima..................Bošnjaci pamet u glavu
sad je manji od makova zrna!!!