Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jeste vi Srbi nezahvalna narod... Kažete da Hrvati sprečavaju povratak srba u HR.... A vidi, po ovaca poslali i avion i kartu platili...smještaj osiguran... Sve mu dali da se vrati i ponovno nevaljamo..
VUČKO na aparatima!
Eto, koliko god se borio da ne bude izrucen, dolijao je. Cak je bio promjenio i ime u Australiji, ali na kraju treba da odgovara za svoja nedjela.
hahahahaha joj vidi kapetana jadn li mu majkara. a vi srabi gledajte i ucite historiju jer ako ne naucite procice te kao ovaj mulac
Sve neki heroji ovde na portalu a u stvarnom zivotu jajare.
kakoce braca rvati daga karaju. bice kapetan karan
kakva turska faca subhanala
draganeeeeee hos' vazelin? otac te yebo zlocinacki izmakao si nam za bocu kod benkovca ali sad ces dobiti sta si zasluzio.
Dosao na proslavu OLUJA II
Kad se ovako lijepe vijesti čuju i kokuzluk se lakše podnosi .... ! ! ! ! ! !!
Sjoooj kad ga se dohvate. Nek moli Boga za brzu smrt i što uži pakšu, da ode na onaj svijet kao muškarac a ne potrošena ravaku.
Onaj koji k'o kurva i pizda živi, jedino kao takav i umrijet može ...
Onaj koji je živio k'o kurva i pizda i umrijet mora isti takav ...
Tuzilastvo u BiH takodje treba da aktivno participira u ovom slucaju.
Ma ne treba ga čuvati već provodati Vukovarom i predati da mu narod Vukovara sudi.
Pogrešno ... Njega treba odvest do Knina i Benkovca i tamo ga pustit narodu na milost i nemilost .... dole je on najviše zla počinio ... Boga bi molio za brzu smrt .... ! ! !
Saće ga karaju Rvati.
Kao sto neko rece ovaj ce se za 9 mjeseci poroditi u splitskom zatvoru.
MA GDIJE JE ONO NEKAD BILA NA KARTI srbija KADA TERITORIJALNO NE POSTOJI
sad će da rađa hrvatsku DECU