Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud ga ne ubise mamu mu bolesnu..
Ne smiju ga ubit,kad opalis chvoku srPinu odma te tuze za genocid,sta mislis sta bi bilo kad bi jos ubili srPina nastala bi apokalipsa.
mehoxy, on nije u ovom slucaju Srbin, on je djubre koje treba muciti a ne ubiti
Ovo djubre treba ubijati danima,on je silovao po svim bivsim drzavicama ex yu.Tek je uhvacen sad kad je stradala peta njegova zrtva.
ne opravdavam nijedan zlocin,pa ni silovanje.medjutim sta je ova antonija mislila dok je imala hrabrost da stopira?!meni je stopiranje apsurd a pogotovo za zensku osobu.
Je li te stid zbog toga što si rekao? Je li to ona "obukla je kratku suknju pa traži da je se siluje" filozofija?! I meni je stopiranje nešto što nikad ne bih napravila, ali ja živim u normalnom gradu pa mogu birati kako ću doći do nekog odredišta. Antonija je iz sela u okolici Drniša (kod Knina) kojem je jedina veza sa civilizacijom autobus koji polazi možda 2 puta dnevno. Slično kao Anđela Bešlić par godina prije nje. Toj djeci je stopiranje ako roditelji ne voze jedini način da dođu u školu.
itekako ti opravdavas zlocin silovanja cim okrivljujes stopera/ku,sta bi bilo da je tvoja sestra stopala ili mama da ustedi za kaficu ili kolac,nebi me iznenadilo kad bi ti neko mogo uc u ip adresu i u tvoj profil sta bi naso ili ratnog zlocinaca koji je silovo u ratu ili pedofila.
Smece udara smece. Big deal.
Ma svi srPi siluju,samo neke uhvate a neke ne,a zanimljivo ne uhvate uglavnom one koji siluju muslimanke.
Mehoxy,sine,mlad si :)
Mehoxy,sine,mlad si :)
Laze ba,hoce da im zdusi :D
...........zatvorska pravda..............
Lijepa moja Serijat
ko ce drugi nego srPin
Ne bih volio da me se pogresno shvati, ja sam za to da se silovateljima kida dio po dio tijela, ali nesto mi ovaj slucaj sve vrijeme smrdi na namjestaljku, a da je ovaj nesretnik idealno lice za zrtvenog jarca. Neko je morao zaleci, a on je bio najlaksi u tom trenu.
Ako nije ovaj srPin onda je neki drugi
Postupak mu je i dalje u toku, tako da...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)