Sumnja se u njegov iskaz
0
Dragan Paravinja odbija detektor laži
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb... ti ovaj odvr.atni bol.estni sistem zvani DEMON-kratija!! On odbija cuj too pa treba ga polomiti na mr.tvo izbiti mu sve zube izvaditi jedno oko odseci mu k.... i nabiti u usta da ga posjede odseci mu ruku i nogu,prikopiti mu struju na ja.. pa ga onda jos jednom lepo zamoliti da li ce da pristane na poligraf ili da nastavimo!
da su bogdom vako mladića trazili
prva nada da je dijete živo! :)
Eksere pod nokte zabiti pa da vidis kako pjeva, ili pacova na stomak i pokriti kavezom bez dna pa upaliti let lampu, slijedi znamo svi
Nesto ovdje smrdi, cuj policija da ga ne moze natjerati na poligraf. odugovlace s ovim, da unesu sumnju, na kraju ce \"pristati\" na poligraf na kojem se pokazalo da laze i pustice ga...A djevojke nema... Na kraju, pojeo vuk magare...Kretenizam.
Srbin laze
srpski junak dragan paarvinja treba da udje u kucu velikog brata koja se pravi pored visegrada. Uskoro paravinja snima i pjesmu i spot sa motivima silovanja zena po bosni. Alal vera!
Meni je bas sladak
Ja bih njega stavio na lanac i da njuhom traga za Antonijom!!! Umjesto kera!!! Maamu mu njegovu
Neka puste ove sto kupaju masovn grobnice da je nadju. Oni to znaju.
Tipicni svrbin...dajte ga meni da vidite kako ce da pjeva...imam dobro iskustvo iz rata!
Nešto ovdje ne štima. Ili je Paravinja odlično isplanirao (s obzirom da je psihopata, to im je u opisu) da tijelo ne bude nađeno. Ili je policija (i to dvije) priglupa da poveže par stvari. Samo se nadam, da ga na početku suđenja neće proglasiti \'\'neuračunljivim\'\' ...
Iskuliraj.
Ja problema, jednostavno ga skopcajte i gotovo...
malo droge u heroin, 15 sekundi waterboardinga i pozalice dan kad se rodio.
Naravno da mora na detektor,htjeo ili ne jer je do sada vec lagao. Cak je slagao i gdje je les bacio jer ,nema lesa -nema ni ubojstva,a to bi znacilo da nemaju dokaza za izvrseno djelo.