Sumnja se u njegov iskaz
0

Dragan Paravinja odbija detektor laži

Sarajevo-x.com
Dragan Paravinja
Dragan Paravinja
Istražitelji su uvjereni da Dragan Paravinja nije govorio istinu o tome da je tijelo Antonije Bilić bacio u Krku, jer je već nekoliko puta odbio poligrafsko svjedočenje.

Hrvatski istražitelji sutra će Paravinji pokazivati fotografiju po fotografiju i pitati je li to mjesto na koje je bacio Antoniju, kako bi mu onemogućili da se izvlači i odgovara kako se ničega ne sjeća, objavio je Dnevnik.hr.

Krka više nije jedino mjesto policijske potrage za Antonijom Bilić.

"Teren je izuzetno težak i naporan, koristimo tehnike ronilačkih aparaza i ronjenja na dak, ako je dubina manja", kazao je Petar Novaković, instruktor za ronjenje za Dnevnik.hr.

Nakon nekoliko dana bezuspješne potrage Paravinjin iskaz o bacanju tijela u rijeku dovodi se u sumnju.

Od Krke za koje su nakon priznanja bili uvjereni da se nalazi tijelo, pretragu su usmjerili kilometrima daleko, na akumulacijsko jezero kod Gračaca, gdje se prema tahografskim zapisima zaustavio kamion.

"Potraga je proširena jer se ranijom istragom utvrdilo da tahografski zapis kamiona kaže da se kamion i tamo zaustavio", rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Gdje će se sutra pretraživati teren nije sigurna ni policija.

Antonija Bilić iz Drniša u Hrvatskoj je nestala 7. juna dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon hapšenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.