Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog sijedog što je pohrlio da zagrli Đukana, a stari ima na sebi sve ukupno 8€, a Đukan bogatiji od Obame. Ali jbg, ljubav je ljubav.
Dobra fotografija. Krezubi glasač u strahu i kad je ushićen i njegov nasmijani gospodar. Demokratija u balkanskoj faveli.
Mile napred i deri!
Milo Djukanovic sa svojim saradnicima je uradio veliki posao i veliku stvar. Izveo je CG na eU put i NATO. Bio je konkretan i pruzio je otpor nazadnim strukturama. Nije lagao svijet, pa ni Rusiju kao Vucic koji bi bio i neutralan i malo bi sa Rusijom, pa opet flertovao sa zapadom i NATO. E od toga nista a vi narode cekajte dok trava naraste.
sretan je ko nije u istoj državi s ovim vlasima. SRB i CG..ovaj je pravi kameleon
Drago mi je da sam bila u pravu da ce pobijediti bez problema
Klixovim komentatorima glavna preokupacija reakcija Srba i Srbije na pobjedu Djukanovica a u Srbiji malo koga uopste zanima. Cuda Balkana. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Pobij sve i vrati se sam, lafe ! Da nije Milo , sad bi Crna Gora bila Sirija a NATO i EU u khurcu ! A iznad BiH bi letiulo više Tomhawka nego proljetnih ptica selica !
Car!
Cestitke Crnogorcima! Ne dozvolite vise nikada da izginete na nekom Mojkovcu za Srbiju, a da vam onda ta ista Srbija oduzme drzavnost na nekoj krivotvorenoj podgorickoj skupstini u znak zahvalnosti. Ili ce vam opet spustati nekakve crkve na planinama kao sto su ucinili na Rumiji. Blago onim narodima koji ne moraju dijeli zivotni prostor sa Srbima i Srbijom.
@malboro Bekakve Crkve haha znas li ti da je ista Crkva u SCG jer narod tako zeli Srb i CG apsolutno.
Crna Gora je zahvaljujuci Mili clanica NATO sto je strateski vazno za bosnjake a pogubno za djikane istocne hercegovine koji su totalno odsjeceni u slucaju novih sukoba doduse njih oko 50000 zena djece baba i deda koji su ostali danas na tom prostoru od foce do trebinja!
KRADJA 100% ali bolje i on nego genocidni djikani!
Kakav Njegoš...Milo je za istorije
Otkad Milo vlada Srba je sve vise sa 9% na 30% a Bosnjaka i Siptara u CG sve manje. Jos 20 godina i vise turaka i siptara nece biti ostace samo Srbi i Crnogorci. I jos vole Mila :D
Posrbice u CG izgubio a Milo je spas Bosnjaka i svih u CG.
Djikani na aparatima
Valjda pobjeda MilE, a ne MilA.