Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA GOD DA BILO, OSTAJE MILO Rusija u šoku , ne mogu u Boku ! NATO pred vratima, Mile na aparatima ! Demokratske čeete, put pod pete.
milogorci su proslost. srusice ga jedan mandat
@sarajevottt Milo je kuća koja se ruši. Evo 26 godina. I upravo zakružio na 30 godina ! AKo bi dobio još jedan mandat nadmašio bi i druga TIta ! A sve preko izbora. Eto i Titovo prošlo, ali ne da bi zajahli četnici neg da bi CG u EU. Nakon toga i nije bitno ko će.
znači ništa od Great Serbia ove godine .. bonjour Putin
@Bakir.Je.Lopov .. cushty
@Bakir.Je.Lopov- You Plonker!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NIje MilE već je MilO. Ko je vas učio bosanski? Mora da je neki hrvat pa vam podmetnu hrvatsku umjesto bosanskog.
Iako nisam za da Hrvati podrze Dukanovica zbog njegove proslosti...opet lako je ostalima koji nisu u CG pa i meni pametovat jbg...svak ce podrzat onoga gdje moze usecerit nesto za sebe
Demokratija vlada, za 50€ kupis glas i eto ti demokratije. ...kaze kako bi se zvala drzava da se spoje Bosna i CG: crna bosna gora hercegovina :))
Čestitke Crnoj Gori i gosp.Đukanoviću za pobjedu na izborima.Kao što vidite,gdje god u državi postoje srbi,tu su i problemi.Srećom pa ne mogu da utiču ni na koji način na vlast,inače bi odavno napravili problem.Srbi su ti kao kancer,dok ga ne odstraniš fizički,teško da ga se možeš riješiti.
milo vas sredi cete kmeeeeeee
Ako ništa treba građanima Crne Gore čestitati na izlaznosti (preko 73% ih je izašlo na izbore); dok je kod nas godinama teška letargija (iz ovih ili onih razloga).
nista ti izbori i glasovi ne znače,ovo je balkan i rat ,sukobi,konflikti,klanja,protjerivanja su uvijek opcija,sistemi i režimi se mjenjaju ali mentalitet nikada...
--- Srbi da izjave da Nije pobjednik, al je pobijedio :)) Đikanska posla. A i kako ba oni u BiH imali 33% glasova a imaju svoju Republiku, a Srbi u Crnoj Gori imaju 42% glasova i MUDO LABUDOVO a ne Republiku! Jer ako nije srpsko nije ništa ! :)
djikani na aparatima
Ha ha koji si glupan zasto dozvolis sebi da te manipuliraju sinoc sam gledao tv CG opozicija ima 40 mandata a Djukanovic 35 znaci lomice se koplja oko manjina + ako 1 od njih predje na bilo koju stranu ta strana je pobjednik
@pelevratimifriz DPS Mile Đukanovića ne može samostalno formirati vladu, ali stranke koje su ranije bile u koaliciji sa DPS-om mogu formirati parlamentarnu većinu i izabrati novu vladu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
CDT je do sada obradio 100 posto uzorka A kod nas još broje...
Tesko izbrojati 386000 glasova