Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedo je srbin...ali nije če.tnik...
Da je više takvih Srba kao što si ti moj Čedo, dobro bi bilo, ovako nam ne gine totalna propast sa ovim nacionalistima-mafijašima!
kamo sreće da su svi kao ti samo tako nastavi JOVANOVIĆUUUUUUUUUU
Bosnjaci, ne mijesajte se u poslove Srba i Hrvata...previse to imate obicaj
ebo vas on, uzmite ga sebi . I onako za njega u Srbiji glasaju Muslimani i shiptari. Bolje ih zastupa od Rize Haljimija.
kako je lik dobarrr , kakve usne ima uffffffff
normalno, veliki gubitnici u zadnjem ratu su pored nas, a kao je u sarajevu bilo znaju samo oni koji su bili u gradu, i pocijelo bosni genocidi i gluposti kojima su bolesni umovi za trovali svoj narod i poslali mnoge srbe, mladice zeljne zivota, djevojaka, druzenja partija, poslali ih u sm.rt za svoje glupe ciljeve, ba danas dijete izetbegovica i milosevica i tudjmana uzivaju sve blagodati luksuznog zivota dok ovce koje su ginule i koje imaju mnogo zrtava u svojim porodicama na svim stranama kao da josh uvijek ne shvataju stvari. nek nam je bog na pomoci svima.
E ovako draga gospodo,prvo ja sam Cedu podrzavao i simpatizirao kad sam imao nekih 14 15 godina,otada je vec proslo dosta,a vecina vas ovdje je luda za njim nakon njegove izjave o RS-u , a do prije 10 dana niste ni znali za njega ili vam je bio krimos kao sto ga predstavise u avazu 2007. Ja dns vise nisam siguran da je to onaj Ceda nakon sto znam s kim koalira,pogotovo jer znam da ovaj Vuk cud ne mijenja a dlaku je u ovih 20 godina promijenio vise puta kad god je trebalo. Mislim da treba malo razmsislit o svemu jer dosta smo puta svi mi nasjedali na slatke rijeci. Nadam se da je to onaj isti Ceda ali ga onda ne mogu spojit s onom bradatom spodobom,a mislim da to posebno vrijedi za Bosnjake,ako samo uzmete za primjer njegov roman Noz. Toliko od mene. U njegovu katarzu ne vjerujem.
Cedo...ako planiraras donirati organe...Da.Mu ostavi BiH politicarima
WTF is Ceda?
Čedo da si ti ovdje u BIH bilo bi supe,ali tu te tvoj narod ne prizna vjeruj mi..
Cedo, pa sa Legijom i ekipom si bio na \"Ti\" dok ti nisu roknuli mentoramrcino pederska - kome sad prodajes suplju?! Doduse lohjavi kupuju svaku pricu koja je protiv njihovih predaka makar dolazila iz usta istog otpada!
Sto Ceda prodaje maglu pavijanima u Bosni. Kao da ce na izbore u Federaciji. Postao je bozanstvo za nase muslimane. Volite li sada i Vuka Draskovica? On i Ceda su u koaliciji. Vi se hranite mrznjom prema Srbima, nije vazno ko je siri i kako.
Lako je voditi monolog, ali kad treba suprotstaviti stavove oci u oci...... Slusao 5 minuta i hajde da ne slusam pretjerano, \"premotam\" par sek i sta zatjecem, dere se, urla. Boze dragi na koga, pa me onda potsjeti na predizborne tribine gdje kandidati kada hoce nesto da naglase povisuju ton. Sve je ovo ok sto je dao priliku gradjanima da postave pitanje i da im licno odgovori, ali da ce BiH imati uopste od ovoga koristi, nema sanse. I ako bi prosao dobro na sledecim izborima njegova prva oku.pacija je ucvrscivanje na vlasti a ne neka heb.ena bosna. Mislim da ce proci cenzus, ali vise od toga sigurno ne...
A ja kazem, svaka cast gospodine OSTOJA, upravo tako.
da hoce vise taj smak svjeta da vise ne slusamo ova prepucavanja;)
SRB-ine, Pogodi ti ko prstom u govno.