Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvodina i Sandzak imaju pravo otici od mentalnih bolesnika
@PikachuJeSrbin Pa jes potrebno je od takvih kao ti odma da se odvoje
Vojvodina sigurno ide radi se na tome, Sandzak ce dobiti svoj entitet a Zemun se pripojiti Hrvatskoj
Smije se dozvoliti raspad Smrdije, samo to!
Nema vise promjena granica.Idemo na ukrupnjavanje a ne usitnjavanje.Idemo cijela zapadna Evropa u EU. I tada cemo biti svi zajedno na jedan posten nacin.
ehehehe .. svi nasjedaju na vucicevu i SANU igru ... da naprave presedan sa granicama i obezvrijede Badinterovu komisiju te tako legalno dobiju Veliku srrbiju.. a atak je na BIH a ne na kosovo ... mile ceka ko zapeta puska.. mjesecno je par puta u BG ..
Ne smije se dozvoliti promjena granica *silom*. Ali mirnim putem kad se sve strane dogovore, neće imati niko ništa protiv. Cilj SDA za ovaj mandat na vlasti je sporazumom sa ostale dvije etničke strane službena promjena granica po etničkoj liniji, čime BiH kao država prestaje postojati. Još samo treba naći nekog iz opozicije da uđe u vlast sa SDA kako bi mogao biti okrivljen za razvoj situacije koja će dovesti do konačne podjele i nestanka Bosne i Hercegovine.
Ne smije sedozvoliti promjena granica
Ova bash ne zna shta je Balkan.
Sve sto je lijepo kratko traje, a sve sto je dugo lijepo ga vidjet....😂😂😂
Sve pravoslavne zemlje su u NATO paktu, osim onih koje još nisu izašle iz feudalnih sistema.
Pa onda je kosovo deo srbije
@TangoSaTornjacima ma jok
Nema, Incko nestao .
Pocne li se sa promjenom granica moze biti svega, pa cak i oruzanih sukoba. No, divljacka plemena nisu ni navikla zivjeti u miru i prosperitetu.
Vala da Dodik hoće više pokušat ostvarit svoje prijetnje da odvoji RS, možda bi on bio siguran u Banja Luci.. No Pale, Lukavica, Doboj, Brcko i sva mjesta koja su uz velika bosnjacka mjesta teško da bi dobro prošla.I on hladno kaže neće biti rata, a moglo ga je biti kada Bosnjaci nisu imali oružje a Srbi imali JNA.E neće tako lako Mile
Srbija insistira na promjeni granice Kosova,kako bi se konačno otvorio put ka stvaranju Srbije '' iz snova'' uzimajući i dio teritorije BiH.
Nema kosovo ce potaknut promjene granica na balkanu i europi
@smajser89 Tvojoj mami c3mo mjenjati sirinu, vagine
Mile vepar 🐗 prijeri referendumom i odvajanjem dijela BiH a to vodi u novi rat i odvest ce mozda pravoslavno pleme 🐷 iz rs rezervata u nestanak