Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god tvrdi da je sve što se dešavalo bilo zbog para, ne može biti u krivu. Onaj ko misli da su u vrhovima ovih politika postojali ideali, mora biti totalni idiot. A to je većina stanovništva.
@Henry Chinaski Jedini "neosporni" autoritet u Hrvatskoj je general Gotovina. Niti jedan medij u HR se ne usuđuje postaviti prosto pitanje. Odakle jednom ratnom generalu 27 kompanija i desetine miliona eura. On izbjegava medije i bilo kakav politički angažman samo zato što bi se u nekoj političkoj kampanji istražila i njegova imovina. Inače svi generali u HR su - milioneri.
Pa jasno je da su iz ovog rata u BiH najvise profitirali kamenjarski srbi, lazni Hrvati. Franjo je cijelu Bosnu, gdje su Hrvati zivili, predao za kamenjar i za cistu Hrvatsku. Zamjenio Posavinu za dolinu Neretve, kasnije i za Krajinu, mada je ona i zamjenjena za pola Bosne, Srednju Bosnu za Hercegovinu. Za sve to vrijeme, kamenjarski srbi se obogatili svercujuci i kraduci humanitarnu i vojnu pomoc. I danas ono malo Hrvata sto je ostalo van kamenjara, u 80% slucajeva glasa za Covica. Sta reci.
Sve oko novca sam SDA u ratu zrtvovala svoj narod, zato ratni profiteri se obogogatili na krvi svog naroda.
Nije on dobio nikakve pare, mozda nije istina svaka riječ ali suština jeste. Ne brini, imaju i Bošnjaci svoje „heroje“ profitere ili misliš da je Naser Orić stekao kapital nosajući gajbice sa Markom Miloševićem? 😂😂😂
To je tako: prvi stadijum kapitalizma iliti prvobitna akumulacija kapitala, pa istovremeno zavadi pa vladaj, itd.
Ein Volk Ein Ein Ziel Ein Čmar! Koja je to ljubav što turkoserbin ima brata kurtulna 'rvata!
I dan danas NACINALIZAM profitira i bogati se. Sve tri strane su samo nastavile provjereni model bogačenja a narod je radna snaga. NAROD 🐑 A zašto je tako? Zato što svi govore samo neka je naš. E pa ta rečenica neka je naš i dalje drži NACINALIZAM kao sigurau i privjerenu djelatnost koja je jedina isplativa i koja jedina donosi.
samo nepismeni glupani dosad nisu skontali da se Jugoslavija raspala zbog toga da bi se enormno nakrali pojedinci bliski vladajucim strankama
Dzaba sad pricas ono što svi znaju, trebao si lijepo svoju dokumentaciju koju imas proslijediti u hag il strazbur ovo sad je samo mlacenje prazne slame.
Hoce li narod shvatiti da su iz j bani od lopova koji su se posluzili nacionalizmom kako bi se nakrali za 10 zivota
Dobro je da si živ. Zabrinuo sam se poslije onog štrajka glađu.
Doticni spominje svoga druga Manolica kao moralnu vertikalu ali zanimljivo je da nijednom rjecju ne spominje njegova unuka koji danas vodi u Zagrebu najbrutalniju mafijasku organizaciju hehe..sto ti je istrazivacko novinarstvo.
Hrvatska je demokratska drzava gdje vlada sloboda govora pa tako je dozvoljeno ovpj budaletini kao i mnogim drugim da laprdaju i da to debelo naplate od onih kojima je to laprdanje glazba za usi....vrlo jednostavno, dobro i unosno za kucni proracun ..samo i za to treba imat zeludac.
...prejako...kapa dolje...
Margetic je istrazivacki novinar koliko sam ja Elon Musk
Smanji malo margetiću eto te ko Dylan Dog, ti ovo, ti ono da je to sve tako kao sto kazes davno bi te neko oladio
Od vardara pa do triglava, veliko se sranje odigrava!
Margetic nije budala vec osoba koja ima savjest, a to je i odlika pravog vjernika. Ovi nasi politicari nemaju savjesti i to je najveci problem. Nemaju savjesti oni koji istovremeno obnasaju funkciju ministra i sjede u parlamentu, primaju dvije ogromne plate dok stotine hiljada nezaposlenih ne moze ni za hljeba zaradit.
Za one koji ne znaju Margetića čuva specijalni odjel SOA-a jer ima stalne prijetnje smrću. Do nedavno je bio bez zaštite ali je Vlada RH donijela pismenu odluku da se Margetić osigura posebnom policijskom pratnjom. Ono što čudi u slučaju Margetić jesu amerikanci. Poznato je svima da USAID finansira većinu "isitraživačkih" portala i novina u regonu. Zašto mu se ne dozvoli da sve objavi u npr od USAID-a (klix je pisao o tome) izdašno finansiranom "zurnalu" ili na BIRN-u ?!
Očigledno se i amerikancima ne sviđa "pretjerano" istražizvačko novinarstvo koje teško tereti sve političke i vojne čelnike zemalja ex-Yu.