Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiji investicije, a nama ćuna od ovce, tj. predizborni skup i prazna priča i palamuđenje, a sve u svrhu Erdoganovog prkošenja EU, a samim tim i slabljenja pozicije BiH prema EU! Turska je pokazala u ratu koliko nas voli, nikakvu pomoć, baš nikakvu od njih nismo dobili! Ali, glupe ovce, SDA glasači, manično padaju u trans na spomen Sultana i Turske! E, moj Bošnjače glupi, hoćeš li ikad pameti doći...bojim se, nikad!
@dreamm haj bogati objasni kako to Erdogan radi preko Srbije za BiH
Kako fašiste bolesne pogađa istina. Ne smiješ istinu reći, daj samo da se živi u lažima i iluzijama. Zato je i propalo društvo i država.
U Srbiji Erdogan potpisuje ugovore i dovodi investitore, a u BiH drži govore i pravi političke skupove. SDA prodala BiH.
@jonesdowe Nemaš ti pojma Sultan zna šta radi valja opet zauzdati stare kmetove u Smrdiji ko nekad kad su Age im zene taslaćili dok su za njih zemlju smrdovi obrađivali
@RepublikaSmrdonja Tako je konaćno neko vidi stvari onakve kakve jesu
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
istorija se ponavlja na štetu Bošnjaka
kad i gdje se historija ikad ponovila?
Jos je samo u srednjovjekovnoj RS ostao Duduk kao turkomrzac...
SRBIJA IMA DANAS DALEKO VECI UGLED I TIJESNE VEZE SA NEOSPORNIM ISLAMSKIM ZEMLJAMA KAO TR ILI IRAN , BIH TREBA DA SE SRAMOTI U KAKAV JE SE POLOZAJ DOVELA A SVE ZBOG SUROVANJA SA ZLOCINACKOM USA I PINDOSIMA !!! CAK I OBICAN SVIJET KONSTATUJE DA JE BIH PALA , KARAKTERNO , NA NIVO JEDNE KURABE !!! SRBIJA NE TREBA VIZE ZA IR , IMA REDOVNE LETOVE ZA PAR DESTINACIJA U IR , U STANBOLU IMA VISE SRBA TURISTA NO U SARAJEVU ITD. ITD .... BIH TREBA DA SE SRAMI !!!
srbija ima ugleda ko i mora
Narod znoo!
Kakvo špricanje po sultanovim dupelizačkim glupanima u BiH.
Gledajući isključivo sa ekonomske strane, ulaganje u Srbiji ima više prednosti, nego ulaganje u BiH. U nas da bi otvorio firmu, treba ti pola godine i to pod uslovom da znaš prave ljude i da im daš koliko im je dovoljno.
fatih gulen je pencilin za brku. samo spomeni gulen ,brko se odmah sasere.
u Srbiji je niža minimalna plata nego u BIH i zbog jeftine radne snage Turci tamo otvaraju fabrike, a nama kolektivna sunećenja i mitinzi
Srbija je najsiromasnija drzava na Balkanu.
@ProximaCentauri Ti ocigledno nikad nisi krocio u Beograd, Novi sad, ili cak Jagodinu pa pricas budalastine, Srbija je majstore kompletna pokrivena autoputevima(eto banalan primjer). Pa u Srbiju je dolazio kineski predsjednik recimo, tu cast je imalo malo zemalja na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pocinje Klix kampanja protiv Erdogana Hahahahaha
Jao kako ste ofirni.
Trebo je jedan miting u Sava centru pristaviti
KonaČno glupsone nepismeni
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
Srbi i Turci su svoje racune poravnali 1912. kada su najureni sa Balkana.Nego se ovde radi o novom politickom i ekonomskom savezu Rusije, Kine, Irana i Turske.Verovatno ce i Indija da se prikljuci.Rusi uostalom grade Juzni tok preko Turske, Grcke, Bugarske, Srbije pa onda dalje u Madjarsku, Austriju i Nemacku.
@Milos199 https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
Eto vam Erdogan koji u Srbiju investira, a u BiH širi nacionalnu netrepeljivost i prkosi EU. U Ankari poplave, da je normalan napustio bi svoje državne posjete i vratio se u Tursku.