Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ? Samo se BIH kritikuje. Cus zagreb i ustase. To nije fasizam i nacionalizam. To je festival za oci ne kolindice.
Haloooo ljudi godina je 2017 a vi jos otrovani. Kako vam samo ne dosadi proslost, trovanje omladine i vjecita mrznja.
Nista novo...ustase ustaski...
A nije se prosvjedovalo protiv Hos-a i pozdrava kad je trebalo ginuti i braniti zemlju? Daleko od toga da podrzavam ekstreme niti me zanima susjedna drzava, ali ovako je i kod nas... ovi što su branili su manji od makovog zrna, gaze ih, a ovi sto su krali i profitirali, logisticari su sad glavni i dopusta se sve i svasta.
Brinimo mi o nasim nacionalistima i ekstremistima. Nemojmo nalaziti opravdanje kod komsija u smislu nama prigovarate a vasi demonstriraju u centru Zagreba.
Ovi se zovu desnicari zato sto zamisljaju svoju predsjednicu dok razvijaju desnicu ruku
Sta kaze kitarevicka, da li su ovo radikalne skupine ili dobro poznati domoljubi.
nebre nas ustaštvo nas brine islamski radikalizam jer ovi sjeku glave i ubijaju nevine ljude danas a ustaše su to radile prije 70 god
Kad je i ona ista ko ova govna sa slike
oni imaju masineriju a mi imamo onog riđobradog alkoholicara mladomuslimana i srpskog spijuna
Nisam vidio da se je itko od ovih tzv. desničara, raznio bombom, ubio, odsjekao glavu itd itd.....
a bosanski "ekstremisti" jesu??? argumenat ti je za nulu.
A vidi jada i desnicara. Jedino da se zabrines da ih hercika ne opali.
HR ce biti prva zemlja koju ce izbaciti iz EU. ja mislim da nijedna zemlja od svog ulazka u EU nike toliko negativnih stvari napravila
Prvo gledaj šta ti je u kući pa tuđu avliju gledaj...
A šta se više ima reći na ovo, evo da kažem da je ovo divno što rade pa da pridobijem ove proustaške kliksače što vise ovdje i palamude gluposti bez početka, sredine i kraja!
Ma plaše ježa golom guzicom!!!