Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mate yebem ti mater lojavu smrdljivu balisku predstavi se svojim ruznim turskim imenom otac te gurbetski .ebo
http://www.youtube.com/watch?v=9QO1Z3TM-_Y&feature=related granatiranje sarajeva,ne zaboravit
http://www.youtube.com/watch?v=0PgZa5jqLiY&feature=related bosna prkosna od sna
@Pipo koliki ste ortaci videlo se na primeru Mostara,Ahmića...da ti ne nabrajam jadni.če još mnogo mesta gde su vam Hrvati je.ba.li majku....baš zbog toga treba da se pokriješ ušima i da na se.r.eš!!!
@GhostDIVISON VIDI SE PO KOMENTARU DA SI SE IGRAO U PESKU KAD SU SRBI BILI NA 28KM OD ZAGREBA!!! ZA TO ŠTO TI LIJEPI TVOJ NIJE PREGAŽEN MOŽEŠ SAMO DA ZAHVALIŠ MILOŠEVIĆU KOJI JE PRODAO I KNINSKU KRAJINU.AKO MENI NE VERUJEŠ PITAJ SVOG ĆAĆU! KAKVA BANJA LUKA KAKAV BG...PA NESREĆO SAMO BG IMA DVA MILIONA STANOVNIKA-NE S.ER.I ŠUPLJE OVDE.
Mozes isto tako objasniti onim primitivcima u Sirokom i okolini da su bosanci dok nebude prekasno
pipo majmune popusi ovom orangutanu stipi, pi pi pi po, a oba popusite dr. nelu karajlicu, cu cu cu
A STO se tice fizionomije i lica naseg LEGEDE i ZMAJA Mesica Stipe njegovo lice nije krvavo i prljavo,ON PONOSNO HODA i ne krije se po MISJIM RUPAMA i celijama s lisicama u Hagu!!! AVE STIPE!!!! POCELO JE U VUKOVARU ZAVRSILO U SREBRENICI!!! DON\'T FORGET!!! BIH4EVER!
ZNAMO DOBRO SVE sta su PLANSKI i ideologijom o velikoj krvavoj ,fasistickoj ,nacistickoj srbiji radili SANU,draskovic,cosic,bulatovic,seselj,tadic otac i sin,milosevic,mira markovic i sin,krepali pavle,krvolocni kacavenda itd.BiH4EVER!
1988-e godine krvavi nacista i fasista milosevic ukinuo je autonomiju vojvodine i kosova,tu je vec povceo raspad SFRJ! BIH4EVER!
nije mesic razbio jugoslaviju vec srpsko djubre zvano milosevic. cim je mesic izabran za predsjednija YU odmah ste poslali tenkove na hrvatsku i bosnu. vi srbi jedino znate krasti i lagati.
SMESIĆU NESREĆO, KOLIKO TI JE JOŠ OSTALO.
GLAVA stOJ JE DESILO SA KRAJNOM A STO STE VI RADILI NA HRVATSKE GRADOVE KAO VUKOVAR SKABRANJA, KNIN, DUBROVNIK DA NISU AMERE SPASILI VASE DUPETE VI BI CISTILI USTASKE CIPELE U SRED BANJE LUKE I BEOGRADA. A VI SRBI STE JEDINI KRIVI ZA SLOM SFRJ JE VAS MILOSEVIC I SRBSKI NAROD SU RUSILI USTAVE SFRJ> RUSILI STE USTAVE 74 UPALI STE U JUGOSLAVENSKU BANKU ZA VOJSKOM PA STE UKRALI NOVACA OD HRVATSKE I SLOVENIJE KOJI SU NAPRAVILI SFRJ. JEL BEZ HRVATA I SLOVENACA NEBI LI IMALI SFRJ NEGO BI BILO SOVIJETSKI SAVEZ
ja biljana pusim svima dodiku sam odma dok sam stigla iz svedske tako da nemam sta da brinem kad volim da pusim i u spermi da se gusim a kad dodje Stipe sa slovo U ujko jos vise volim nego dodikov
moze ga ovaj pecinski covjek samo popusit dodiku a i vi zajedno s njim :)