Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad odabrao stranu... Pošteno
Isto kao sto je bio pozvan na Trump-ou inauguraciju 😀😋😋😀😋😀
I ovog ce poslije kamere da uhvate tamo negdje u publici sa ostalim gradjanima, sjetimo se samo inauguracije u SAD i Cvijanovicke...
Zanimljivo, Dodika su isforsirali USA i Zapad a on okrenuo 100% Rusima...dali su na vidiku politicke promjene u BiH.
Odlično. Sada je svima sve jasno, pogotovo SAD-u koja će skinuti Dodika i čitavu tu mafijasku hobotnicu dok si rekao keks. Živi bili pa vidjeli
Ma Baja će Balkan srediti!!!
Sada Dodik i njegove pristalice svrsavaju za njih je ova vjest vrh vrhova, najvaznija stvar za ljude u Bosni je da li je Dodik pozvan ili nije kod Putina.
Pa normalno kad Dodik Putinu bukvalno visi iz guzice...
Dobio je i za Trampovu pa se nešto ne pojavi😀😀😀😅😅
Mile teska ekskluziva
Dodik je kupio pozivnicu…
@samba lanjski snijeg ti je bio ko Dodik
Samo da ga ne zaraze kakvom bolescurom.
normalno da ce pozvati svoju pudlicu ...
Ljudi su rulja koju svaka budala zaje*aje. Dakle. takvoj rulji ce se na predstojecim izborima servirati glavna tema, ZA i PROTIV NATO-a. Rulja ne zna da js tema lazna, stoga ce po ko zna koji put stati na grablje. A i zaboli ne za rulju. Sto se tice poziva Dodiku a ne predsjednistvu drzave, mojr misljenje je da rusi pametno placaju ofroman dug rafinerije Entitetu preko ove trivijale. Dug rafinerije je ogroman.
2 DERAPE
Sve ovo baca u nezgodnu poziciju za Dodika. Ucinit ce sve da ga se ukloni
Jbg Vucic samo sipu a Duduk i dudla i pakas potura ahahahshahah