Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPORAN si više.
Ma neka laje ima kad...
. .o kakvom ti demokratskom putu pričaš stoko vlaška.Niti će biti demokratskog puta ,niti bilo kojeg ,a pokušate li hebaćemo vam majku kroz majku velikosrpsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije htio ni Milosevic ali je granica od 1992. na Drini
Nije više interesantan pusti ga nek malo luduje valjda je ko dječak osto neizivljen
Doce tome kraj dodo jaraniko ... samo polako
Kosta Nadj wrote in 1942: "I do not remember that I ever saw anything more frightening than that what I saw in Foca (eastern city in Bosnia). The crazy chetnik barbarians killed everybody. The city was literally swimming in human blood. The bridge on the Drina river showed a gross picture. There was not a single spot that was clean of blood from the decapitated people. This is the place where the innocent Bosnian Muslim people were massacred in thousands. A real butchering . . ."
Dzaba ides u begis to dati da vucko koi milijon od turaka da das amerima ali ti si gotov garant. Do ove. Nove. Godine
Nije nam ni Dodik ni Vucic kriv, krivi su nam domaci izdajnici.
Добро, крмак, колико си оно надлежности вратио Српској за вријеме твог шерифовања?
Sovinisticki smradu, ne laj vise! Ispuhace i tvoje, a onda te bosnjakomrzac niko nece zarezivati ni za suhu SLJIVU!!! moras se drzatu TATKA inace bi bio presjednik MZ LAKTASI!!!!
Nekad bi i volio da se RS odvoji, samo da vide njihovi gradjani koji nemaju šta jesti i hrane se nacionalniznom, da im Srbija neće pomoći (oni ne mogu svojim državljanima pomoci) , da nemaju infrastrkturu države, da bi opet svi dolaziti u federaciju da rade. Zato bošnjačka srbadijo, zaboravite na fix ideje, posvetite se porodici i radite, neće vam ni Vučić a ni Dodik donijeti hranu na stol.
ne brine mene ovaj balavi fasista dodik koji velica fasizam mene brine poruka koju salje papa i vatikan prijemom ovog balavog fasiste,da li je to poruka svim dodicima da se fasizam isplati ili ga zove da mu da instrukcije kako da zada zadnji udarac genocidnoj tvorevini sto bi svi normalni ljudi zeljeli
Predsjednice, izvinite, moram primjetiti, sa duznim postovanjem, Vi samo lupate, sto bi Srbi rekli, bas ko' Maksim po diviziji, bre!
neka pravi rakiju svoju
Na Drini vec ima granica debilu nacisticki.....
Ceo KOSMOS JE SRPSKI! KO SMO? je naravno čista srpska reč , nastala je od drevnih Srba kojih je bog stvorio pre Ameba na teritoriji danešnjeg Sibira/Srbira/Srbije, koji nisu znali svoj identitet i vikali su KO SMO? A vremenom reči KOSMO je dodata reč S, što je oznaka svih Srba, koja vodi poreklo iz majke Sibira/Srbira/Srbije (simbol S tj. 4S se i kod današnjih Srba zadržao ) Zato se i kaže KOSMOS!
@Sparta78 samo da dodam da su Amebu izumili tadasnji srpski naucnici.
Cuj necemo granice hajde otrijezni se budalo pa izadji pricaj kao covjek,mečko vašerska
Laj cukice još malo, za takve smo imali lijeka kad je bilo najgore, imaćemo ga pogotovo sad. Samo nastavi praviti pogrešne korake, i tvoja će brzo dogoriti .