Milan Bandić na Teleringu
0
"Dodik nije crni vrag, ja se njega ne bojim"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kakve sve to ima veze sa \"crnim\" srbima, tj. turcima pravoslavcima?
@pasulj, hajde ti meni zeleni reci koje su etnicke osobine tvog naroda? Izvorne autohtone bosanske sigurno nisu, jer PRIJE dolaska turskog OKUPATORA, Bosna je bila zemlja Radovana, Radana, Vuka, LJubise i ostalih imena koji se mogu naci na steccima i pisanim izvorima, Bosna je bila i zemlja sa tradicijom krsne slave kao npr. gosta Radina, djeda crkve bosanske cija je krsna slava bila Djurdjevdan. Bosna je bila zemlja bosancice koja je jos nazivana bosančica, bosanska ćirilica, bosanica, bukvica, hrvatska ćirilica, hrvatsko pismo, bosansko-hrvatska ćirilica, srpsko pismo. Ovo sve su autohtone bosanske tradicije koje su nekadasnji izvorni Bosanci odbacili i sad pljuju na njih prihvativsi arapske obicaje ramazana i bajrama i davanje arapskih imena djeci sa zeljom da ove arapske obicaje prikazu kao izvorne bosanske.
ti si csine jos uvijek nevgin, je li tako? :)))))
ne cudi me uopste, ako svi imaju tvoj nivo inteligencije
bosna ti je isto kao kad jyebes sa kurtonom......mislis da imas cijelu p.icku, ali je realnost da se tvoja izdrkotina smjestila samo na oko 20% te pi.cke
ah, ako cemo tako onda je i hitler bio posten - rekao je svima sta ih ceka.
Mate.r ti se raspada !!! Bosnu nisu mogli 93 razorit JNA a kamoli sad.
Gospodin Milorad Dodik jedini je pošten političar u BiH koji govori ono što misli. Ostali lažu, same sebe, ai druge. Barem je to jasno k\'o dan.
Gospodin Dodik.... ma dajte molim Vas gdje Vi vidite gospodina....to je olos, dno dna. A ko li ste Vi pa takvog mamlaza nazivate gospodinom??? ? Znate li Vi ko su gospoda? Vi niste garant.
Izvinjavam se upade mi brada u tastaturu te ne razdvojih \"dali\" a za rahmetli Dalija rahmet mu dusi
Bandic nije u pravu g-din Dodik je krem Bosanskohercegovacke vioke politike,njega postuju svi i EU i SAD , a sa Rusijom ima bratski odnos zato respect za gospodina Dodika
naravno, pokrijes mater i eto ti tvoja bula!
@ANKETA Vrlo hrabro razmisljanje! Gdje ste Vi pohadjali skolu? Jeste uopce pohadjali i na ulici?
Dali je umro koliko mi je poznato.
Dali bi u multietnickom drustvu ja mogao dobiti jednu bulu pitam se??