Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nismo iznenađeni da su kriminalci po pravilu iz srbije
Bože čemu li se nadaju ovi krimosi....
ne daj se Gavro...svi smo mi Gavra!!!!
ja isto mislim da je arkan ziv,nasli su dvojnika,ide nova cufna,milioner,uziva,krupna je on riba da bi onako levatski zijanio,nije to rang ovih nasih satro mafijasa,mada moram priznat,zika je najludji do sad,zido ljude,isšetavo sa milionima itd. a ovi malci sto se pucaju po nogama,to je sljam.
Postao smeker...
@Munevera: ja bih radije dala Legiji (:
Drukarina keva crnu vunu će da prede!!!
vala si u pravu, ne treba zaboraviti raznorazne cele, turkovice, keljmendije i ostale fine momke
Dva@ U sustini to je to... Na kraju nece ni bit\' deportovan u srbiju.
svi oni pjevaju ko kanarinci kad ih pritisnu malo vidili ste ove turkoviceve misheve kako jednu druge cinkaju koji odron jbte pa joca amsterdam je propjevo pa kaljemendi vam cvrkuche ko slavujcic u zlatnom kavezu a ovaj lik nidje veze pa i lud covjek zna da arkan nije roknut vec samo u pravo vrjeme covjek se sklonio jer je znao da che bit procesuiran za ratne zlocine
\"Na sudu sve sam priznao, i stare drugare,sve sam redom izdao, ocekiv’o najgore, da ovaj put sam riknuo, al ponovo me zivot na srecu iznenadio, desilo se ono,cemu nisam se ni nadao, cista proslost,cista savest,nemam zasto da se kajem, dobro je da ovde ljudi stvarno slabo pamte,Imam novi ugovor,i nekim drugima sad dajem, i kol’ko vidim rodjeni,jos dugo cu da trajem.\"
on i zika turkovic od dva brata polubraca :)
Ja bi mu dala p i c k e samo zato sto je ubio ono g o v n o ko zeca!
javi mi se 062 073 034 edina :*
Odvoji nešto novaca Gavriću za sanduk dok je vrijeme. MOŽDA NEĆEŠ IMATI VREMENA POSLIJE. Ž.E.LJ.K.O____ R.A.Ž.NJ.A.T.O.V.I.Ć_____ A.R.K.A.N______________________