Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva podrska Kosovu!!! Narod Kosova ima snagu i potencijal da se oslobodi negativnih snaga i da rijesi unutarnje probleme.Sposoban, disciplinovan i koherentan narod. Samo naprijed!!
Albanci su meni kingovi. Tako su istrpili i sad u guštu vračaju. Hvala albancima.
Pa Đuriću, dvije riječi dosta puta imaju težinu romana . . ,. Kosovski Albanci nisu budale tipa Bosanaca pa da na svom teritoriju pristanu na zajebanciju tipa RS . . . Neka nisu i aBd nikad niti neće potpisat takvo nešto. Preskupa je zayebancija koju napraviše Alija i kompanija ( vidi i rimuje se )
........ ćuj ba dvije rječi,mene je jedna koštala slobode!
za citav zivot??
Hoce republiku srpsku i na Kosovu. E nece da moze
Šiptari Rule. Kapa dole Albancima....
Zna li ko koliko ima srba u ovim opstinama gdje su vecina?