Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti sad budi ponosan na balkansku politicku elitu; Milo, Bakir, Toma, Dacic, Tihic...sunce ti zarko te brutalnosti i tog nemorala.
Jesu vama upalili grijanje? Ja se smrzoh!
Nikad ovi narodi bivse Yu nece doci do pameti...sto ih vise krades oni te vise vole... Usrana motka je za nas..
Eto kako se Srbijanci drze na uzdi. Bravo Milo, kamo srece da imamo takvog u Bosni.
Protjeraj siptare iz Ulcinja i eto nas na more kod vas...ukini onaj peksinluk i bicete jedna pro europska napredna zemlja...sa siptarima idete samo nazad...
Znaju crnogorci da je SDP prava partija.
pu, sva sreca pa ova lazna opozicija nije pobjedila... milo je los, ali dok crna gora ne bude imala zdravu opzociju, onda jedino dps zasluzuje da bude na vlasti... sretno crna goro i cestitam vam!!! :)
je crnogorski odgovor na prvo alja a potom i bakira izmetbegovica i njihovu sda izdajnicku bolumentu, e tako i milo krivovratic prodaje sve sto s emoze prodati vrijedno u crnoj gori rusima, a bogatstvo stekao prodavanjem cigareta. No to pokazuje koliko smo mi na balkanu generalno glupi narodi i tako nase dede i nane, i oni zatucani sto sebe zovu omladinom a sto su ih zatucali u mejtefima ili gdje vec glasase sa bakira i fikretovog nacelnika staba sulju srboljuba, tkao i crnogorci glasase za svog sulju i bakira i njihovu sda i bogatu elitu
Milo jase li jase. e kukala im nije majka u crnu goru :P onakvog mafijozu balkan jos nije vidio, kakvi albanski mafijozi kakav, radoncic, ovaj je sve prehebo, pun ko brod. obezbjedio narednih 3 generacije potomaka :))
...don mil, jel\' opet keljmendi pomog\'o ? PS ...jel\' te malkice prpa ako navedeni \"propjeva\" u rukama usa istražitelja ? :)