Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gore sa zauvijek oslobodila od velikosrpskog primitivizma i seljadije. Zbog tog' im skidam kapu!
@realista2018 De ne budi smijesan, i dan danas ti se pola stanovnista izjasnjava kao srbi. Vidjecemo kako ce im se svidjati ta liberalnost, kad siptari odluce da traze veca "prava". Neka samo posmatraju kako to rade u Makedoniji da znaju sta ih ceka.
@realista2018 Ni uz pomoc Rusa nisu uspjeli pretvoriti CG u velikosrpsku prchiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Čovjek lijepo protjero i zabranio one koji bi u CG dizali spomenike kao u Bileći .Kapa dole veliki Milo.
E Đukanoviću i od C.Gore će Beograd tražiti Zajednicu srpskih opština samo je pitanje vremena.
Moj Mile srbi su hronicno oboljeli od toga a i fin % hrvata je zahvacen time a pogotovu skutori u Hercegovini.To ce se vrlo tesko iskorjeniti jer jos uvijek na prostoru ex YU nalaze pogodne mentalitete za sirenje tog virusa sem Slovenije koja se jos 90 - e adekvatnom deratizacijom tih pacova definitivno ocistila od toga.
pisam mu se u usta komi ovdje blokira i skida lajkove
Javio se pravi
Bravo za Crnu Goru,premda i oni jos uvijek imaju smeca,ali ce se izvuci
Kakav je ovo lopov i mafijaš. Podržavam to što je protiv četnika ali čovjek ima nadimak Britva. Znači sječe svakog na putu već 30 godina, njegova država je Dubai a religija dolar. Po njemu je Makijaveli napisao Il Principe.
Crnogorci protjerajte SPC iz CG i vi ste na konju,SPC vam je velika i zadnnja kocnnica u razvoju,ako tu celiju cancera ne unistite kad tad ce metastazirati i dovesti vas doprosjackog stapa!
Konju, SPC je i nastala u danasnjoj Crnoj Gori kad je osnovao Sveti Sava
Crnogorci od kad odkurcase srbiju i srbe od sebe svanulo im,udjose u NATO uskoro pa i u EU ekonomija im dobra itd svaka cast,jos samo da odkurcaju SPC i to biti preporodjena drzava i slobodna od najveceg zla na prostorima bivse YU
Proruska trzuba sirotinja koči svijet. To je evidenetno.
Što mu košulja traži zatvorskog mema?!
@Vujadin Nadaj se Vujo, nadaj se, ljudski se nadati, ako si ti covjek.
@Vujadin crnogorci jos samo da se oslobode SPC-a kao najveceg zla na balkanu i oni ima da budu ko svicarska
Dodik praktikuje analni seks sa Željkom cvijanović!!!
Pa šta jel ti krivo
Milo penicilin za velikosrpstvo!