Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovu ga don Milo, počeo sa švercom nafte i cigara preko talijanskih luka osnovao dva narko-kartela da za državu švercuju kokain preko luke Bar iz Južne Amerike, potkupljivo narod za 25 eura da glasa za njega. Kriminalac velikog kalibra - kraj !
Čovjek ima svoju banku za pranje para u UAE zajedno s Vučićem a možda i Bakirom.
Jok s’Dodikom jadan
Nek je netko i ovog skinuo nakon 34 godine
kakav god bio, ipak je daleko ispred većine BiH političara, kulturan, smiren,lijepo , kulturno i dostojanstveno je prihvatio rezultate i uputio čestitke pobjedniku....kad samo vidim ovaj Be i Ha ološ kako se ponaša
Gospodin !
Da i mi ispratimo ove trodecenijske vladare nadam se
Gospodin
Milatovića su postavili Srbijanci ma čelu sa Vučkom, sad ćete tek vidjeti šta će biti od Crne Gore
Путуј игумане..
Protiv bradatih pedofila, i ljubitelja ratka mladica i radovana karadzica sam nisi mogao…
Sad bi se trebao oglasiti Bećirović...
Ko je dozvolio Crnogorcima da sami sebi biraju predsjednika? Pa valjda smo mi to trebali? Ako znamo ko je najbolji Amerima, zašto bi bilo ko drugi to bez nas radio?
Prdno Milo u fenjer.
nas Bake je za njega mala maca..pustio ga zapad niz vodu
zulum korupcije i bahatosti puca kad je najdeblji
Jeko Jakov? Neki hrvat?
Trebo je uzet parolu "Narod znaaa". Bolje bi prošao.hahahaha. Neće ba narod tog hohštaplera i kriminalca samo što on nije skontao.
... a sad u zatvor!