Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A najveći podsticaj za tebe, izrode. Sad kad si ispunio nalog gazda možeš da se opuštiš, sve što si pokrao je sigurnije. I nije uopšte stvar o NATO-u, nego način na koji je ovo izvedeno i ko je ovo izveo. A ovi ovdje što se ubiše od hvaljenja ovog lopova, ratnog zločinca i mafijaša, kuku vama.
Udri Mile kad mirišu evropski euri.Smrde li smrde srpski dinari i ruska rublja!
Putin na aparatima
milo gospodin covjek
Treba organizovati referendum na nivou BiH u vezi NATO-a i clanstva u EU, pa neka vecina iskaze svoju demokratsku volju!
moze samo u tvojim snovima :)
jednom ste probali pa se uneredili u gace..sad ste na cca 18% teritorije...e sad, ako niste pameti ajd jopet
eno onog sto ga je tramp išuto :D
voli čoj'k sado-mazo očito :)))
@MaxBunker_III hahaha il si sado il mazo.. nema treceg :) nego, kad dogura do treceg? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NE ZNAM SAMO STA BOSNA VIS CEKA I ZASTO SE NE RASPISE REFERENDUM GDJE CE VECINA ODLUCITI O CLANSTVU U NATO-u ILI NE, A USPUT MOZE I DRUGO PITANJE O CLANSTVU U EU!
@Chvilla PA REFERENDUM TI NIJE KONSENZUS, NEGO VOLJA VECINE. DA SMO TRAZILI KONSENZUS ZA NEZAVISNOST I DANAS BI BILO KAKO HOCE MANJINA, TJ. U SRBOSLOVIJI. REFERENDUM NA NIVOU BIH, PA NEKA POBIJEDI BOLJI!
@skywalker7 Ne zaboli me quuurac sta oni misle. Vecina je bitna. Ako su sastavni dio vecine bosanske, OK, ako nisu, neka cmizdre kao i sve manjine kad demokratski budu popisane.
Jeste vidjeli djikani, treba se ugledati na Milu!