Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma ih objesiti za alat...
Primijeniti šerijatsko pravo na pimpecima.
3 dana.. pa sta jel je drzo zarobljenu?
Garant se i državljanin Luksemburga preziva na ić.
Pa jel bila drogirana ili bolesna ili sta? drzali je zatvorenu?
haha, baksuz
Katolibani
Užas. To mogu samo UZP
Na jedan takav slucaj dode 100 slucajeva od tvoje brace arapa i kozoheba to je vama u genima, pa i sam prorok vam je zenio djevojcice
Po zapadu se siluju na svakom koraku, moralna bijeda od ljudi, žene daju kome stignu i onda dođu pričaju o pravima žena u Afganistanu.
Cuj Luksemburg da nije slucajno internetski SDA janjicar Jasmin Mulahusic??
Kako to tek sad da ih prijavi??? Bit ce da se radi o klasicnoj opajdari koja se pokajala sto je dala.
pa da se pokajala, pokajala mi se sutradan odmah a ne nakon 2 mjeseca. Jesi pomislio da je bilo sramota da prijavi da je silovana? Zbog takvih kao ti koji ce je odmah osudit i ismijat pa je skupljala mentalne snage. A mozda i jeste prijavila odmah ali pošto se radi o bukv 3 različite države, proces ide sporije
A zasto nije odmah nije prvi dan ili drugi otisla u policisku stanicu i prijavila ili kontaktirala policiju telefonom. Ovo nesto dismr.
Europske vrijednosti, ovakvi prvi brinu o ženskim pravima u Afganistanu...
Fatmagul Suc Ne
Hrvatska posla😠
hrvatskog državljanina (1994.) i državljanina Luksemburga (1992)
Cuj 2 puta u 3 dana. Nesto tu debelo smrdi.
Sto druge nisu silovane u Zadru nego samo ona ima tu nesto 🤔