Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li je kolega \"porodicni \" dosao do toga da je to taj virus ; prema simptomima (skoro isti kao i ostale gripe) , krvna proba (nema razlike ) , nasadjuvanje kulture virusa (dug i skup proces) ....mozda oni znaju vise ?!! Novinarska manipulacija !
Roditeljima djevojčice uopšte nije saopšteno da je bila zaražena virusom H1N1(verovatno i nije). Milinovićev sin kao zaražen,ali naravno,ne prima nikakvu vakcinu,pobogu pa to nije za ministrovog sina već za jadnu sirotinjju. Zašto on ne paniči? Pa nema potrebe panici jerje virus izmišljen!
Na srpskom jeziku je grip. A posto je to jedan od zvanicnih jezika u BiH, onda se navikni na to, da ti ubuduce ne bolo oci.
U bosanskom jeziku je imenica gripa ženskog roda, pa se ne kaže od novog gripa nego od nove gripe... bode oči brate mili, a ovi koji su se doselili i sad su nam novinari mogu barem naučiti naš jezik...