Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad im niti jedna sigurnosno-obavjestajna zapadna sluzba ne vjeruje. Ta im sad sluzba ni cemu ne sluzi. Osim mozda da prazni drzavnu kasu. 😂
Najveća pobjeda Hrvatske u povijesti je kad su ubijedili Bošnjačke katolike da su Bosanski Hrvati. Tad je Bosna počela da slabi ali prezivit ce ova država i to.
A ne. Svi oni koji dolaze u Bosnu su radili po humanitarnim agencijama. Ko može tvrditi da nema tu svega. Uostalom, koliko je dosad bilo terorizma u Evropi. Koliko njih je prošlo i kroz Bosnu. Jeli čuvate granice? Jedina zemlja koja nema nikakve kontrole na svom teritoriju i sad optužujete umjesto da kontrolirate..
hrvatska sao je tako losa da je nitko ne uzima ozbiljno!
Ustase su skolski primjer gebelsovske propagande!
Danijel je jadni pijun jos jadnije Kolinde.
Htio si da kažeš: Ovo što ja govorim školski je primjer lažnih vijesti.
To ništa nepomaže. IZ nije smjela slaviti dženaze u odsustvu, Sarajevo nije smjelo biti Erdoanu prostor za njegove izborne kampanje, Sarajevo je sve samo ne zapad. A mi nismo u strateškoj poziciji to raditi. Njihove tajne službe sve zapisuju i savjetuju vlade. Turska se približila rusiji a udaljila se od atlanske alijanse. Ode amanet u Srbiju
Nije nego su se Bosnje toliko na zapad oslonile, da se ocekivano ovo moralo desit, a moli Boga da se opet genocid, masovno iseljenje ili nasilna okupacija ne dese.
@Termiti sta si htio da kazes??????
Pa bosna,odnosno muslimanskih 23% i jesu leglo islamističkog terorizma i fundamentalizma
Joj supka sto laze.Pa svi znamo da ustastvo i fasizam cvjeta u Hrvatskoj.Kolinda ih podrzava.
A sta bi sa slovencima???
@XSarajevo-X to je bio dupli pas Bih slovenija, kao sto je dupli pas SLO sa BiH u vezi sa izlazom na otvoreno more - Peljesac.
U toj sluzbi ne znaju ni brojati! Vidjeli 10 000 terorista, a jos nisu ni jednog uhapsili ili barem o njemu dali informacije u javnost. Ko sve radi u na sigurnosti gradjana?! 😏
u laži su kratke noge🤒
Fašisti guraju istinu pod lažnu vijest. Školski primjer izvrtanja činjenica.
@botvibration Kojih činjenica? Zašto su se Mektić i njegovi SDA prijatelji pošutili o ovoj temi? Gdje je tužba protiv RH zbog ovoga? Misliš da bi se o tom prestalo pričati da postoje ikakvi dokazi?
Kroasancicu, propala akcija, pa sad kaki okolo.
Htjeli da hrvatsku Islamsku zajednicu predstave kao jedinu evropsku, a sve od tog istocnije da je teroristicki nastrojeno i radikalno. Da budu super Hrvati i postovaoci manjina i prava, a u isto vrijeme da im dolaze pare i ulaganja od mocnih istocnjaka. Raeletjeli se na sve strane pa napravili gresku u koracima. U Pakistanu se pokrivaju, u Izraelu su pro-Izraelci, a u Evropi super Evropejci. A u biti, fasisti.
@Libertino jedini fašisti su islamofašisti, kojih u BiH ima na bacanje