Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vako ce i Senad, svojim robovima u Bingu
A šta je sa Bingom? Ne valjaju im plaće, uposlenike ubijaju u pojam? Nisam upratio pa ako može objašnjenje.
@Trump2020 Ako ti je plata 460km dobra e onda...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Svaka cast. Ljudina.
ti si glupi bosnjak...:)
@unmibh Svako bi se vratio kući da moźe normalno da živi! Ali, ove naše gulikože duše nemaju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast
Svaka cast
Medimurje je oduvijek radilo u Austriji i Sloveniji Pogledajte kartu Hrvatske. Istra i Medjimurje su kao najbogatije regije HR-a Sve to stoji. Aloi kolike su place Medjimuraca u odnosu na Zagrepcane ili Rijecane.. je nezaposlenost je mala al pitajte Medjimurce koliko zarađuju. Lijepe kuce i okucnice i uredjena sela dala im Austrija koja im je 45 min. prek Slovenije...a ne Tito ni Tudjman ni Racan A i taj sere 1200 eura mos mislit
Samo lud čovjek može pristati da mu gazda na poslu bude i vlasnik duga...lakša je zenička robija od toga
Malo po malo ništa nije ostalo opjeva Fadil Toskić, tako je i u BiH...Nema više radnika a to će da stvara probleme proizvodnim procesima... Nije ovaj lik dao da pomogne radnicima već da on ne propadne zajedno sa njima...
Ovako je samo nekad radio Fikret Abdic Babo doduse sa drzavnim parama
To i jesu bili novci radnika,samo što je ovaj gospodin bio fer.
Svaka cast, kod Hrvata u BiH su najvece place i standard radnika. Kod Bosnjaka je robovlasnistvo od Binga do Tesanjskih minderlija Hife, AS Jelah, Preventa i ostale lazne brave sto se obogatise na privatizacijama, porezima i pomaganju napacenom Bosnjackom narodu uz hodze i vazove kako to rade za sve nas. Dok im radnici crkavaju oni trose po Austiji hiljade eura na kurave, vozaju kola od 150.000 Eura, da ne spominjemo skupe nekretnine i sludjene raskosne zene.
Bolje je poslovati s ljudima koji nešto žele nego s onima koji su postigli što žele!:)
@MaYaZlatu. Konfucije?
@Sticenik Bacon
Cujes li ovo Bake, cujes li ovo Niksicu?! Prosjecna plata 1200 eura
al' zatttto 2026. godine kad kod nas bude prosjek 700 EUR tad će ovi iz Hrvatske dolazit u Bosnu da rade
Da on placa kako prica ne bi im bili blokirani racuni!
Sad imas robove dok ne crknu
Tako to rade savjesni privatnici. Odlična politika koja će mu se sigurno isplatiti u poslovanju!
ti si glupi bosnjak...:)
Nečasni anti SDA uhljeb, hvala na komplimentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo do te mjere navikli na lihvarstvo, zajebe, neljudstvo i sami interes da i na ovakve vijesti malo škiljimo kroz trepavice i pitamo se gdje je čarlama.
ti si glupi bosnjak...:)
ne treba škiljiti, interes poslodavca je ovdje i više nego očit. ako ne zadrži radnike gubi profit jer nove je relativno teško nabaviti, a pogotovo obučiti ih poslu. ovakvi potezi su i osnova ekonomije velikog broja zapadnih zemalja. ukoliko vide da si vrijedan i da ćeš svojim radom puniti budžet daju ti kuću, stan, auto sve na kredit, čime te dugoročno vezuju za sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)