Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli qrrac za ovim, veceras u 20h se gleda SAMPION :)
Bivsi ministar Suljagic iz politike u pjevace : http://www.youtube.com/watch?v=gpsYJX7cXek
U BOSNI CE PRIJE ILI KASNIJE MORATI BITI BLOKIRAN TV SIGNAL IZ FASISTICKE,GENOCIDNE SRBIJE!PREVISE JE OVOG TROVANJA!
Direktan prenos duela Širokog Brijega i Željezničara na BHT1!
Iskreno, zar smo stvarno toliki balvani postali, da nam televizije serviraju debate susjednih zemalja??? Hajd\' što smo im postali kolonija za izvoz njihovih proizvoda koje samo nama mogu prodati, hajd\' što imaju teritorijalne pretenzije prema nama i što nam negiraju državu na svakom koraku..Sada i naše televzije počele prenosit političke debate između njihovih kandidata. Ma gonite se u pi.čku m.a.te.rinu više, duša me boli za sve one naivne koji su se borili za ovu zemlju.
Bošnjo sam, zanima me ta debata i svakako ću je gledati. To su ljudi koji usmjeruju Dodika a bez čije suglasnosti mi ne možemo praktički ništa uraditi. Boris Tadić, rodom Sarajlija, dosad nije bio toliko loš ali se skompao sa Laktašenkom i time indirektno podržao slabljenje BiH. S druge strane jedina normalna stvar kod Nikolića je hrvatsko ime Tomislav a po djelovanju i stavovima o nekim stvarima je stvarno za ludnice. Gledaću kako se svađaju i uživati u tome.
tv1 za stranka za bih,FTV platforma SDP ,BHT ko prije zajagmi od vladajuce sesttorke,RTRS-dodik,tv BN dodik i ako palti opozicija pdp,sds,OBN privatna i ko vise palti taj se pusta,HAYAT-sda
Haahaha, pljunuti. A i ponašanje mu luđačko i agresivno kao kod Suljice.
kod nas jes politika u k***** al ovaj nikolic je veci lazov od ovih nasih 100% avucic isto cuko njeogv na lancu kako ovaj klimne rpeom tako ovaj zalaje
normala kume, daj duplu :D
i dok zemlje u okruzenju na pravim jestima lobiraju za svoje interese, kod nas narod zabavljaju budalastinama iz komsiluka. Eto, bas je od vitalnog interesa za BiH sata je rek\'o Cedo, Nikolic, Tadic u pred&post izbornoj kampanji.
svakako che.tnicka televizija!
treba Čedu staviti za voditelja debate
TV1 se pokazuje kao iole objektivna i kvalitetna televizija. A ne kad na FTV-u gledam onu Goebbelsovu (SDP) propagandu..
Da hoće ova napredna džukela biti predsjednik, da NATO to poravna...
Boli me ku\'ac za njih, č.e.tni.k jedan, č.e.tn.ik drugi....