Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dikrtator??!! A narod u Bjelorusiji danas 2019 fakticki nema nezaposlenih. Najvece penzije i socijalna ulaganja...Nema mozda Nutele koja prodaje plastiku istocnim zemljama,.a li ima najbolje cokolade na Svijetu9za koje se ne zna jer nisu iz yebene Svajcarske)
Nema zapadnih imperijalnih kapitalista, nema istocnih oligarha i tajkuna. Drzava nije rasprodana, industrija sacuvna,..a GDP 21,000 dolara. Drzava PO SVEMU samostalna i sposobna sebe da izdrzava cak i bez Rusije A sta bosnjo zna o Bjelorusiji?
ps Ne mozete dr. Vojislava Seselja nazivati ratnim zlocincem kada ga cak ni onaj fasisticki sud u Hagu posle cak 11 godina nije osudio NI PO JEDNOJ TACKI OPTUZNICE za NI JEDAN JEDINI ZLOCIN. za to mozete popiti dobru tuzbu za klevetu! Lik nije ni nadjen ni optuzen kao zlocinac sudom
Sada ce ovi iz fildzana najvise da pametuju a vlada im dinastija vec od 92.
Vučić je još gori diktator. Ovaj bar pola prizna.
Lukašenko je inače bivši direktor farme svinja i zato je dobar sa ovim krmkom Vučićem
Lukasenko 25, Milo Djukanovic 32 godine
Hahahahha kakva komedija od naroda, samo ih diktatori i podržavaju, od Putka do Lukašenka, samo me interesuje jel dobio ordenje svetog sava? jer to očigledno djele svakome ko uđe u tu smrdljivu zemlju punu genocidnog naroda :D
Pola Beograda nema kanalizaciju i fekalije izbaciu u rijeku.Jedini glavni grad u Evropi koj nema kolektor je Beograd.srbija zna da su se sve susjedne države dobro naoružale i da se srba više niko ne boji.
kakav presek u komentaru, pocne ss fekalijama pa na naoruzanje, tebi je party u glavi
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najomraženija,najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Pa,smradovi jedni koliko je Bakir na vlasti?Ako ćemo tom logikom i Luksenka bira njegov narod i zbog toga je toliko godina na vlasti.
@sinergija ..ne vidi to bosnjo tako:):):) zna on koliko njegovo govno dismr,..ali se podsmjeva tudjim govnima koliko smrde
Pa sad je pitanje da li je bolje imati na vlasti autokratu tipa Lukasenka, ali zato slobodnu, stabilnu i nezavisnu zemlji na jednoj strani. A na drugoj strani mozes da imas visestranacku demokratiju, sa nekom koalicijom od 5 partija na vlasti, a vladu ti sastavile soros-cia, par banaka, korporacija i stranih ambasada. Pa ako i takva vlada pokusa da uradi nesto u nacionalnom interesu, tipa spreci prodaju elektroprivrede, automatski dobijes neko separatisticko orgijanje u delu zemlje.
@digi.tal ..pitanje je, Da li je bolje imati pametne ljude ili vjecite konjusare sa iluzijom da zive u demokratiji jer im je gazda rek'o tako. Rijec "diktator" se prvi put koristi za Julija Cezara,..a za negova vremena Rim se najvise prosirio i izfradio,..,rimljani najbole zivili...
Apelujem Srbima da OSTAVE na miru našu lijepu FBiH.
A eto Ko nasi ne vladaju 25 god
Vi i nemate koga drugog ugostiti osim ovih diktatora i belosvijetskih probisvjeta, kad niko normalan s vama neće da ima posla !!
@SilenceDoogood sprdas li se to ti? Nedavno bili predsednici Italije, Nemacke, Francuske, Rusije, Grcke... A ko dolazi u vasu mahalu?
@Grobari1213Partizan Nedavno !? Burazeru, da ti nisi bio zamrznut zadnje 2 dekade !?
kakav narod takvi i politicari
Ovakav treba i srbiji