Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Vucicu nije nimalo lako zbog ovoga, ali isto tako mislim da ce jos odlucniji biti sto je uzeo da bude ministar odbrane i da ce resiti ove probleme, jer ipak su svi iz prosle vlasti ojadili nacisto celu zemlju ne samo Vojsku. Iskreno mi je zao zbog porodice nastradalog, vidi se da je bio heroj i uvek ce to i ostati.
Sucesce porodici. Ovaj covek je zasluzio da se ulica zove po njemu, da je on do zadnjeg trenutka osato u letelici, da ne bih povredio mestane. Svakati cas heroju neka ti je zemlja laka.
Joj strasno, niko nije zasluzio da pogine. Prvo zelim da izjavim saucesce porodici. A ovo smao pokazuje koliko je bivsi ministar Sutanovac ojadio odbranu vojnu u Srbiji.
Svi znamo kakva situacija je bila u Vojsci Srbije. Od kada su ovi bivsi na vlasti, nista se nije ulagalo u Vojsku Srbije samo odnosilo, pa zar mislite da ce funkcionisati sve perfektno? Vrate se i to mnogo tek ce odlaziti jedno po jedno. Samo da napomenem : Sutanovac je bio ministar odbrane, sve ostalo znate.
A sta mislite da ce sve prefektno da funkcionise i radi, kada je prosla vlast pokupila sve, nisu imali ni da finansiraju odrzavanja aviona, ni nista. Ovo se i moglo ocekivati. Vucicu uhvatio si se bas u gadan posao, ko zna sta te jos ceka.