Regija
36

Detalji ubistva pjevačice Jelene Marjanović: Nedaleko od tijela pronađena trenerka i mobitel

Klix.ba
Foto: Blic.rs
(Foto: Blic.rs)
Policija je pet metara od mjesta gdje je pronađeno tijelo Jelene Marijanović pronašla njenu trenerku, patiku i mobilni telefon. Nakon potrage koja je trajala 20 sati policija je tijelo pjevačice pronnašla u vodi, u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Pričalo se da je pronađen njen mobilni telefon, šnala, međutim porodica se nadala da je živa. Boljelo ih je što su slušali komentare da je Jelena pobjegla, jer je bila privržena porodici, mužu i djetetu, prenosi Blic.

Stanovnici ovog naselja kažu da se na tom dijelu Crvenke rijetko ko šeta, a da se djeca tu ne igraju, iako Jelenin muž tvrdi da je zbog toga tu ostao sa kćerkicom dok je Jelena otišla na trčanje.

"Kako je moguće da je muž izgubio iz vidika jer je ovdje sve ravno, sve se vidi? To se nikad nije desilo, ovdje uvijek ima biciklista, šetača, i neko je morao nešto da vidi", kaže Mila Radmalović koja živi u blizini mjesta tragedije.

Policija je ranije potvrdila da je Jelena najvjerovatnije ubijena oštrim predmetom, a njen muž je od jutros u policiji na informativnom razgovoru.