Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si BOSANAC samo na goli otok.
Hrvatski član BIH je švedskoj vladi napisao protestno pismo zbog puštanja Plavšićeve na slobodu? - Željko Komšić predstavlja samo sebe u tom pogledu. On je političko nedonošče pobačeno na izborima 2006, tako da ta akcija održava njegovu političku zrelost. U ovom slučaju pravila su jasna. Biljana Plavšić je bila osuđena, a sve što se sada dešava u skladu je s pravilima Haškog tribunala. Svaki zatvorenik posle izdržane dve trećine kazne može da zatraži puštanje na slobodu, ako se dobro ponašao.
KAKA TAJNA... EKOLOSKA KATASTROFA
Jao dijagnoza ovdje.....
DABOGDA SE ZIVA RASPADALA! Ovakve je Tito na goli otok slao! Zivio drug Tito!!!!!!!!
@EKITO 100% potpisjem svaku tvoju rijec a sto se tice ovih genocidasa sto si nabroj\'o ja mislim da ima ovdje konstantno placenih koje mijenjaju nikove tako da nemozes skoncentrisat svoju misao i argumente na jednoj temi il odgovoru.To je njihova taktika zato ja s njima ne diskutujem direktno vec samo iznosim cinjenice,s volom nemas diskusije vo ostaje vo. Ja rijetko mijenjam moj nik jer nemam sta krit ni manipulisat,pisem istinu a onima kojima ne odgovara oni kradu moj nik i pisu bljuvotine,ponekad i islamske vehabijske poruke samo da diskreditiraju moje komentare. Sve u svemu Ja dolazim kad god mogu na ovaj Sarajevo-x.com jer mi je interesantan,ima raznih tema. Moram napustit sada diskusiju bas je prijatno diskutovat s normalim i kulturnim covjekom a prije sveg Bosancem! Pozz i BiH4EVER!
@E kito Ma nema veze sto nisi lijepa djula ne smeta to meni,naprotiv!Moramo se ti i ja drzat zajedno ko buket ljiljana.Nemoj sa sejtanima o istoriji diskutovati valjda mi to bolje znamo,mi koji smo nastali prije koju godinu.Cega se oni imaju sjecati kad je njihova nacija stara preko hiljadu godina!TO SU GENOCIDNA CUDOVISTA!Ajd uzdravlje odo maznut konzervu fete,znas onu lijepu od UN.
@pipo drago mi je da sam te nasao, nego nista od poljupca:)Nego vezano za jucer malo sam i ja bio poludio u jednim trenutcima sam htio samo psovati. Na kraju sam se suzdrzao.U jednom trenutku imao sam njih 4 sa kojim sam se argumentovao borio,ali na kraju morao sam napustiti svoje mjesto morao sam otici ali sam ostavio , ali neka se stele naci cu ja RASU i SRB,ALO. Ono sto me nerira sa njihove strane, taman kada se upustis u dijalog ovaj pobjegne onda se pojavi neki drugi. Pa dok njemu pocnes objasnjavati, dosje treci.. Nista moj pipo nisu odgovorili. Samo su poceli nebuloze pisati. Tako je sa njima.Ma ne treba sa njima diskutovati o istoriji, pogotovo njihovoj oni samo misle o njoj. Pa skontaj koliko su bolesni oni Boj na kosovu slave kao da su pobjedili. Sve su izvrnuli. A turci ih pregazili!!I sta ces ti sa njima? Smao nista o proslosti, neka samo sa njima treba o sadasnjosti i o buducnosti.Budi ti meni zdrav i samo ih argumetnima. nista psovke to je njihov nacin, a mi samo pamecu
@EKITO i Pipo LEGENDO njima je NAJGORE kad im spominjes historiju-tj ISTINU!GORE od jada zato sto su jedna izmisljena nacija ali ta koja ima najvise krvi i zlocina na svijesti i rukama!-(ako imaju svijesti!) SVIM Patriptama Bosne i Hercegovine POZDRAV!!!! BiH4EVER!
@EKITO pozz ZMAJu! naso sam komentar sto si ostavio juce AFERIM legendo,znam da sam juce dobo podigo glas ali razlog je u mojem srcu rolevantan realnosti. Dobro zboris stvarno te je fino citat a ako si djula lijepa puno poljubaca,hehehe. Ma ovdje sam danas ostavio samo tri komentara na ovom clanku neki genocidni lopovcic se glupira kradom mojeg nika al sta ces lopov je lopov...sve u svemu NECEMO DAT NI JEDAN MILIMETAR NASE LIJEPE LILIJUM BOSNIACUM za cijelu zemaljsku kuglu! Pozz Zmaju Bosne i Hercegovine! RESPECT!!! Sto su genocidasi srbi ludi kad im kresnes ISTINU u lice ko onu sto su istrijebili u drugom svjetskom ratu sve Jevreje i bili saveznici hitlera,a kukaju da su zrtve,joj to im je vakcina! Hajd budi zdrav i ziv i BiH4EVER!
Ne mogu naci SRB-ina niti RASU da ih malo preslusam za istoriju.
EKITO@pipo pipo ima li te, znas li koje:) mozes li pretpostaviti. Da ti pomognem jucer si me pohvalio na jednom komentaru. Ako se sjecas izmedju ostalih komentara jedan sam ti uputio savjet. Kako bilo imas pozz. BIH4EVER. BH ZMAJ hehehe
He,he,geografija je cudo!
vukovar,foca,doboj,prijedor,vlasenica,gorazde,zvornik,brcko,sarajevo,banja luka,brcko,prijedor,bratunac,kravica,priboj,tuzla,kozarac,bihac,zenica,visoko,bijeljina,srebrenica,markale,potocari itd.......................................................................................................ne zaboravlja ne oprasta zapamtite.............................................................................................................
Ma je.bem ja sebi mater, jer ja sam ja sam guzonjin siiin