Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se nepotuku bejha antifašisti i fašisti međusobno!!!
Ps Bih, nevladina organizacija
Mogla bi ova stara profuknjača Borjana Krišto da uputi kakvu APELECIJU, nije odavno.
Ispravka ( apelAciju )
Pazite se šešelja!! Mogao bi u auli oboriti zastavu BiH i zaletiti se prema vama da vam jebe mateV kVavu, bosansku!!!! Vlahahahahahahahahhaaaaadija je to!
U pismu s naslovom "Prestanite nam otimati hljeb" redakcija Sputnjika zamolila čovićevske medije da malo ohanu s hvalospjevima Putinu.
Dragi fašisti, vi koji volite Antu i Dražu, Radovana, Ratka, ponosite se djedovima u handžar-diviziji , ponosite se Čolakovićem i Busuladžićem , vi čijim očevima su „komunisti branili da idu u crkvu i džamiju“: Recite da, JA SAM FAŠISTA – šta fali , to ionako svi znaju.
ko te šalje
@katonio pa što ne odoše u partizane a ne u naciste
PRIKAŽI ODGOVORE (2)