Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo šala!Biće sravnavanja otpremnica!Rusi osvetu sliuže hladnu!
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
lupetas gluposti... Srbija prema zvanicnim podacima svetske banke ima preko 7 mil stanovnika. Bar danas postoji internet pa se malo informisi.
Putin kad vidi vucka kaze, samo si nam jos ti falio.
Koga to interesuje i zbog cega je to vijest kod nas,mislim da nidze veze ,ajte na rtrs to je za njih vijest ,nas normalne ostavite na miru .....
Tavariš maljćik dolazi😂😂😂
Zna se razlog zbog kojeg se sastaku! LizoDupetanci serVi misle da ce im braca rusi pomoci u njihovim vjekovnim snovima: "vracanje otadbine" hahahahahahahahahahah
@ darmar1 Kad bi neko lektorisao tvoje komentare , pravo bi se umorio .
Imal' kakva slika s Volodinom klixeri? Da se slaže s člankom? :)))
Koga briga sta se desava u Srbiji?