Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi SU UBJEDLJIVO NAAAJVEĆI LICEMJERI NA SVIJETU.
U Srbiji je najveca moda danas praviti rezolucija i busati se u prsa a nista konkretno ne provoditi na terenu.
Todorović je naveo da je SRS na sjednici Kolegija predložio da Skupština Srbije osudi zločine počinjene nad Srbima u Nezavisnoj državi Hrvatskoj tokom Drugog svjetskog rata, kao i da osudi zločine nad Jermenima u Otomanskom carstvu. Evo odakle vjetar duva u Bosni i Hercegovini. Mićo i klika malo prepisali od Todorovića. Svakako da treba osuditi sve zločine i zločince na prostorima bivše YU., od Triglava pa do Đevđelije, a prije svega podstrekaće na zloćine jer su oni krivi i za svoj i druge narode koji su bili žrtve.
Kaze jedan tamo: \"Stalno se namjerno zaboravlja sami pocetak rata i ko je isprovocirao rat, pocev od ubistva vojnika u Sloveniji\". Treba znati da zaista tako i jeste bilo. Na zalost. Napadi na sve sto je podsjecalo na zajednicku drzavu, od firmi, skladista, vojske, stanova, pa i ubistava civila, cesto svirepih!!!
da bog da do juna srbija potonula u zemlju i vodu, da bi u regiji mogli disat i zivjet...