Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš Plenka je gospodin za onog Albanca
Nema on šta s njim da razgovara. -Dobar dan. -Dobar dan. To je sve.
Cuj zategnutih odnosa😱?Odnosi su sasvim normalni a to se najbolje moze vidjeti po Beogradskim splavovima gdje hiljade mladih iz Hrvatske dolaze na provod i ne mogu da vjeruju da postoji tako dobra zabava u komsiluku.Govorim o normalnim ljudima a tu necu uvrstiti politicare i tvz..navijace.Mi idemo na more oni na Kopaonik i Zlatibor na skijanje.Kakvi problemi crni?
Problema i nema, osim u politici, a onda se iz politike preliva na ulicu.
@kiksi11 Ne seri, pročitaj komentare po klixu ili bilo kom drugom balkanskom portalu, da Ameri daju zeleno svetlo klali bismo se makar viljuškama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebao bi Plenković priklat Vučića i gurnut ga u Davosu sa zgrade i pokazat kameram šta čeka Srbe
S njim da prlja ruke? Ni u ludilu! Ne!
AKO IMAJU I MALO SOLI U GLAVI TREBAJU DA SPUSTE LOPTU I POMIRE SE I ULAZU U EKONOMIJU a narod se davno pomirijo cak I zene idu u kurvanje ne gledaju nacjonalnost
@vinkomir4 @StjepanIII. vas dvojica pravo SPREMNI ,ohanite malo pa imate RH koja je nezavisna a sad opet hoćete i hrvatsko cvijeće jer ste očistili RH od srpskog življa. Uživajte u EU i smirite strasti.
@vinkomir4 nas zanimaju etnicki srpske teritorije, odnosno RS, kad bi nestale vase teritorijalne pretenzije na mesta gde nema i nikada i nije bilo hrvata ne bismo imali razloga da ratujemo
@vinkomir4 Nije živelo ni 50 000 Hrvata, nemoj da lažeš, bilo vas je jedino nešto malo u Derventi, a u Brčkom, Orašju i odžaku vas niko nije ni dirao. U Krajini je pre rata bilo preko 70% Srba, danas ih nema ni 30%, prema tome nemoj da mešaš babe i žabe. I koji vam je izgovor za Hrvatsku zbog Drine, kad je bilo Hrvata u Foči, Palama, Višegradu, Gacku, Bijeljini?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bi'ce sexa 😂
@zlatnakasika00 nije bilo redaljki protiv jna i hvoa pa nece ni sada... ako me razumijes...
@separatista2 meni je klix drugi dom