Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce posle ovih danasnjih izbora da bude formirana ZSO i da ce srbin biti gradonacelnik.
Izbori 3 Novembra su m ogli proci kao i ovi danasnji samo da je bila takva bezbednost
Nista nismo primljetilji da bi smo okarekeljisali kao probljem...
Nadam se da ce sve dobro proteci i da ce se posle formiranja zajednice opstina zivot na kosovu iz dana u dan poboljsavati uz rast bezbednosti i razvoj ekonomije
Nadam se da ce sve dobro proteci i da ce se posle formiranja zajednice opstina zivot na kosovu iz dana u dan poboljsavati uz rast bezbednosti i razvoj ekonomije
Za nekoga nepoznate osobe koje su uništile izborni materijal i nisu nepoznate..
Takve mjere sigurnosti mogle su biti i na prvom glasanju. Ali nije bilo u interesu nekih struktura koje su željele onaj epilog.
Ja se nadam da c e Srbi sa sjevera da izadju ovoga puta u mnogo vecem broju i da ce izglasati svog gradonacelnika
Srbima mora da se omogući bezbedno izražavanje volje. Nažalost, i ovog puta kosovske vlasti nisu bile na visini zadatka.
Kosovo NIJE Srbija!!!
Predsjednik Centralne izborne komisije /CIK/ SAMOPROGLAŠENOG Kosova Valjdete Daka rekla je da je CIK, zajedno sa Euleksom, Kforom i KPS-om preduzeo sve mjere da se ne ponove incidenti koji su se dogodili 3. novembra.
Samoroglašenog Kosova???? Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj....