Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet šuplja priča, vjekovna ognjišta, mošti, crkve, paljenje nacionalističkih osjećaja, demagogija dok narod-i na ivici egzistencije gledaju kako trbuhom za kruhom... isti recept za vlast posvuda... Žalost
Jebat ce srbe Albanci
U sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga preko 50 posto su srpski cigani. U južnoj Mitrovici živi 120 hiljada stanovnika.
srbi samo govore dogodine u prizrenu,doduse mozda jednom i budete za nekih 50 godina ali bas su smesni
Srpski analitićari su rekli kakvo god ustrojstvo da bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u nekoliko sela jer ih nema u gradovima Kosova.Ovi 1 posto srba koji žive na Kosovu su kolonisti koji su se kolonizarli od 1918 godine prvom kolonizacijom i drugom kolonizacijom od 1945.god.dovodeći srbe iz Like ,Hercegovine,Šumadije,Crne Gore i drugi mjesta bivše jugoslavije.
Milošević je prije 25 godina postavio ciganina Sejdu Bajramovića-zastavnika da predstavlja Albance na Kosovu i time je htio da ponizi Albance.Danas kad je Republika Kosovo nezavisna država većina deputata Kosovskog parlamenta se školovalo po zapadnoj Evropi i Americi i svi Albanski deputati govore engleski i druge svjetske jezike i imaju kontakte sa najvećim zvanićnicima svijeta.
Ovakav Vucicev odnos prema srbima na Kosovu lici na prostor za borbu pasa gdje se okolo okupe i klade psihopati kao sto su Vucic i Mile
živjelo kosovo republik..!!!
U svakom selu kao i drzavi treba u prvom redu da vlada pravda i harmonija, a Vucic srbima nudi konflikt radi kojeg su i Jugoslaviju rasturili i Kosovo izgubili dok su ovakvi kao Vucic profitirali
živjelo kosovo republik..!!!
I kad bi sve sile svjeta bile uz srbiju odnosno kako oni zeljno ocekuju veliki radikalizam evrope i amerike opet kosovo nece biti dio srbije. jer svaki albanac je upamtio srbski terorizam na kosovu i masakar.
Mozes ti siptarima samo da popusis ili u nekoj seoskoj kafani pjevati pjesme o kosovu. za tebe zalosno al istina.
Ne dajte Šiptari da sajmu. Ako dopustite imati ćete drugu Bosnu . Ljudi samo nedati im ništa to je izlaz za sve države bivše Juge.
Sto ce zastava Albanije pored Kosova? Kao RS sto radi isto
Interesantno. Vucic tvrdi da ne priznaje Kosovo a poziva Srbe da glasaju tamo? Pa upravo ta srpska lista je drzala Haradinaja na vecini i vlasti. E moj Vucicu.
Nema niko u evropi po jedinstvu nije slozan kao kosovari, od pomaganja jednim drugima, guranja, cijenjenja do spremnosti da pokore cijelu evropu ako treba. Nije to glupi bosanac, haradinaj je njihov kralj narednih 500 godina