Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam Zlatko Lagumdzija slucajni prolaznik
je danas i zvanicno usla u treci rajh
Danas je sjajan dan za Hrvatsku i sve Hrvate. Ne samo što je sprana ljaga sa Domovinskog rata nego pada i protutužba Srbije protiv Hrvatske a povećavaju se šansa da Hrvatska dobije tužbu protiv Srbije. Ako ta tužba protiv Srbije prođe to će biti čudo jer je pala tužba BiH protiv Srbije.
U obrazlozenju oslobadjajuce presude stoji da Gotovina i Markac nisu bili na takvom polozaju da su mogli odlucivati o postupcima koji se smatraju \"Udruzeni zlocinacki poduhvat\", sto ne znaci da ga nije bilo i da neko za isti ne bi trebao odgovarati. A taj neko je, u prvom redu Tudjman i Susak, protiv kojih je i radjena optuznica koja se bazirala na \"Udruzenom zl. pod\". Da su zivi, bili bi proglaseni krivim. A posto su umrli, Tuzilastvo je po inerciji, nastavilo sa Gotovinom i Markacem. Glupo sa pravnog stanovista. Namjerno ili su stvarno nestrucni ???
ce od danas hodati po republici srpskoj neprestano se okrecuci oko sebe
ČEDO BIJEDO Čedo bijedo, ti bi se u moru kup\'o Nećeš Edo, Čedo bijedo Mozak ti je tvoj prolup\'o Ja više neman samo pračku, Zgazit ću te kao mačku Čedo bijedo aha, aha Ti si čudna, baš neka vrsta Aha, aha, aha, aha, aha Nisi ni kokoš, a imaš tri prsta Aha…..Aha Čovjek znam to nisi ti Aha….Aha Jer nemaš pameti! Ti kradeš sve, jer ti si lopov Aha…..Aha Veliki ratnik ka prati te čopor Aha…..Aha Bijedan si, to snaju svi Aha….Aha I moraš, ma bježati! E moj Čedo, Čedo bijedo Ti bi se u moru kup\'o Nećeš Čedo, Čedo bijedo Mozak ti je tvoj prolup\'o Ja više neman samo pračku, Zgazit ću te kao mačku E, moj Čedo, Čedo bijedo Ti bi htio stvari fine Ma nećeš Edo, Čedo bijedo Bježati ćeš preko Drine. Ja više neman samo pračku Zgazit ću te kao mačku.
ČAVOGLAVE ZA DOM SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!! U Zagori na izvoru rijeke Čikole, Stala braća da obrane naše domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, Nećete u Čavoglave dok smo živi mi! Puče tomson, kalašnjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puška gotov s\', siju pjesmu svi, Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi. Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas Božja pravda to već svatko zna Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava! Slušajte sad poruku od Svetog Ilije: Nećete u Čavoglave, niste ni prije! Oj Hrvati, braćo mila iz Čavoglava, Hrvatska vam zaboravit neće nikada!
Pa zato su i pustili ove generale ,da seoptuznica oslabi ! Realno nije nikom krivo sto su generali pusteni nego sto se u nazovi zapadnjacka \"Pravda \" u Hagu ne primjenjije isto ,nema iste arsine ,kad bi tako tretirali Srpske generale kao ovu dvojicu Hrvatskih i Srbi bi bili pustenui ,na kraju zasto sude Seselju ...farsa nista dokazali nisu ..politicka institucija gdje USA i zapad salju samo neposlusne ... ovo je politicka a ne pravna \"oslobadjajuca presuda \" ! Fuj .
Očigledno politička odluka i politički sud!!! Danas nema pravde, sve je politika!!!