Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava srpska nacija je osnovana na lazima , mitologiji i propagandi. Tu nema 10% normalnog naroda
Hajde sto je padao snijeg,nego su svi nosili kisobrane
I onda kažu pojedini da BiH ne treba u NATO! Pa ovo je upravo još jedan pokazatelj zašto naša država mora što prije u NATO.
Laz je srpski interes
Okruzio je se Vule genijalcima i intelektualnim gromadama (Dacic, Vulin, Brnabic,Toma Mona...) "uspjeh" mu je zagarantovan.
Cosic sve objasnio.....i srbin je laz
Dacić- Daca Albanac, al hajd sad priznaj, kao i Đoković-Đokaj iz plemena kuča.
😂😂😂ovaj radojko baš misli da će ovim pismom zahebat svaku inteligenciju i sačuvati picoustog
Sta reci za ove lazove Imaju pricu da neznas dali da crknes od smijeha ili da ih zalis sto su maloumni Sav svijet laze samo su oni u pravu
A pi_čkousti preCednik JESTE organizovao napad.
Čija li je je kletva stigla u prošlom ratu? U Bratuncu osvanuo bilbord posvećen Putinu: Živ i zdrav nam bio. Billbord je postavljen u susret Putinovom rođendanu 7. oktobra.
Vec pao snijeg na Kosovu
Kod ovih je dogadjaj kad ih uhvatis da istinu govore.
Pismo uputio da opere Vučića kao da je čitav dunjaluk lud i na drogama
Ima intervju Vuka Draškovića za Informer na YT i nabraja tamo sve Srbe koji su sočno lagali jer su bili protiv Jugoslavije i htjeli njen raspad još od 1918. Priča da su Amerikanci dolazili u BG i nudili Miloševići ulazak u ondašnju EZ, a današnju EU i NATO, a on odbio da danas pričaju da su Amerikanci razvalili Jugoslaviju. Otišli Slovencima i oni bili za Jugoslaviju, ali rekli kako kada Srbi neće. Ostalo znamo šta se dešavalo.
Milioniti primjer njihovih lazi.
Nije snijeg nego beli prah, zapravo stiropol, ustvari tip 500, definitivno tip 550, moj konacan odgovor...glupson...