Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno stoji ona izreka "glupi bosanac" :))))))) pa bh politicari umjesto da trce za dacicem igraju se uvrijedjene mlade:) nitko od vas nije primjetio kako je hrvatska izgurala bih iz poslova sa srbijom i sve preuzela... umjesto da koristi svoj strateski polozaj a hvala bogu i republiku srpsku u biznisu nema ljubavi,drag si mi ili mi nisi drag...samo pare,pare,pare
jedno je moj bosman lupati gluposti ovako ko ti a drugo je stvarni zivot.. eto slovenija i hrvatska u eu kao ne interesuje ih bivsa juga a sjebase bosni sav potencijalni biznis sa srbijom....srbiji treba luka za izvoz zasto debili nisu isli u bg pa da aktiviraju ploce...eno srbija ce izvoziti preko rijeke a ploce bi im bile 300 km blize...evo ti slovenija hrvatska i srbija prave zajednicke zeljeznice...a gdje je tu bosna ?...kako splitu jednom ustaskom gradu nije bilo mrsko da bivsu jugoplastiku preseli u jagodinu da rade za fijat...zasto todoric i kostic prave javecu trgovacku firmu na balkanu,zasto je slovenija prodala fruktal srbiji i preselila gorenje u srbiju...........zakljucak je da bosnu vode debili a pogotovu se isticu bosnjacki politicari....znas li ti da sleper plati putarine kroz hrvatsku oko 100 eura...a kome mi pravimo auto puteve ako niko nece ici njima i placati putarinu a o zeljeznicama da nepricam :)
Igraju se fudbala, igraju se sjednica. Neka hajde, igara i igara.
A koji će te nam k..rac, kao da nememo problema i bez vas.
Treba usrani dodik sto prije proglasiti samostalnosti genocidne tvorevine...
Puko si Dacicu , lakse s amfetaminima mlad si josh :))
a "specijalne i najbliže moguće odnose s RS što je i normalno- jer je srbija finansirala i stvorila genocidnu
Sere cetnik na veliko...