Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista su pederi!!! Vauuuu
Ma cocjece ko se sprda, gle ovo, zaista su bili u vezi, evo i ja gledam na CNN.
Ljudi, pustite se sprdnje. Imamo konacno sansu da se pomirimo. Vlada Srbije je pruzila ruku pomirenja. Hrvatska treba da bude dovoljno mudra i racionalna da to prihvati.
Ljudi, gledajte sramotu na CNNu, sudija Teodor Meron opalio Markaca i Gotovinu. Dali su dupe za slobodu, a jos si i platili. Uzas. Sada je sve jasno.
Markac je gej, Haradinaj je potvrdio na CNNu!
Gotovina je srpski spijun!!!!
Potrebno nam je pomirenje i vlade regiona treba da razgovaraju. Verujem da u Srbiji ima dobre volje da svi zajedno okrenemo novu stranicu.
Koga je bre briga za presudu. Dogovorili se Sloba i Franjo.
Ovi Hrvati su mnogo glupi. Hhahaha kakve glupe pesmice iz zabavista.
Ovaj sto stalno pise pesme je imao keca iz srpskog, pa se prebacio na hrvatski, jer tamo sam izmišljaš reči.
Srbiji sredstvo placanja ne treba da bude euro, vec ruska rublja. Okrenimo se istinskim prijateljima, kako bi nas EU vise postovala. Za presudu me ikreno zabole.
Maske su pale, hvala Haskom tribunalu. Srbija okrece novu stranicu istorije, jer nikome vise nece verovati, vec ce da se vodi samo ekonomskim interesima. Ekonomski intersi su bitniji od pravde, a to najbolje zna sudija grčkog imena i američkih dolara.
Verujem u državnu politiku Srbije, pogotovu što je politička klima takva da ide na ruku istrorijskim odlukama koje ce uslediti u skladu sa dugoročnom strategijom ekonomskog razvoja i jačanja državnih institucija kao temeljm svake države.
Sad tražite suživot i nudite kolace Sad kad ste razbili na polici lonce. Neće biti suživota, Drina huči Dok u svakom Srbediji čedo čući. Sad bi hteli suživot, đavolu ga dajte Nitko vam više ne vjeruje znajte. Draga „braćo“ možemo u suživot bili Kad nas bude spajao suživot na Drini. SUVE ŠLJIVE I ORASI Hej, ja u Zadru a brale u Kninu Joj al ćeš bato preplivati Drinu. Suve šljive i orasi, ajte zbogom VLASI Ajte zbogom „braćo“ mila, Drina vas odnila. Ti u Vukovaru, što ćeš tamo tugo Aj, neka, neka, nećeš majci dugo. TKO JE NEKAD REKO, NJEGOV LI GA ĆAĆA EJ DA SU SRBI I HRVATI BRAĆA. Zna se Jovo što je čije Ovdje tebi mjesto nije. Daleko ti kućica, „dragi“ Jovica Daleko slobodica, Jovo, Jovica. Neće s tobom biti bratstva Svetoga mi mog Hrvatstva. Slomli smo silu vašu Oslobodili Lijepu Našu.
nevjerovatno sta sve ovi vlasi napisu ako citate njihove fasisticke medije:))Da su oni \"FAKTOR STABILNOSTI NA BALKANU\"-\"jaca ekonomska sila\"-Amerika,Njemacka,Europa i citava Planeta Zemlja su se \"urotili protiv male srbije\",Bosnjaci,Hrvati,Albanci su u.bijali sami sebe i napravili agresiju na male srbe a ne oni na tuđe Drzave,Genocida nije bilo,Hag LAZE a osuđeni su nevini srbi..sve gebelska fasisticka L.AZ NA L.AZ! SE.REMO SE VAM SVI ZAJEDNO U SRED PASHALUKA SRBIJE!