Manifestacija "Ulica otvorenog srca"
0
Dačić: Svake godine imamo 40.000 Srba manje
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte srpkinje vamo
U drzavama sa standardom kakav nam je, dvoje dece ili cak jedno je optimum da bi se imao normalan zivot. Kad se sredi stanje radjace se i vise dece. Sredite stanje pa podsticite natalitet. Ne mogu ja radjati sedmoro dece da bi nas bilo vise kao naroda, a da nemam od cega da ih nahranim. Roma je svake godine sve vise,a ja im ne zavidim uopste kako zive. Bice valjda jednom bolje.
HEHE LJUDI ODZAVA SE VELIKI GANG BANG U SVRBIJI MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE BOSNJAKE DA SE PRIJAVE KAKO BI SE DOPRINJELO POBOLJSANJU NATALITETA U SVRBIJI...UZ JEDNU NAPOMENU GUZE SE ISKLJUCIVO SVRPKINJE (tj.CIGANSKA RASA)STOGA BUDITE OPREZNI... AUTOBUSI POLAZE SVAKOG PONEDJELJKA ... MASSPROMET (gl.autob.stanica) Sarajevo ... :)
Bilo je krajnje vreme da se okrenemo rešavanju najbitnijeg nacionalnog pitanja. Samo napred, jer samo najbolji idu napred.
Ponosan sam na to da se konačno prave prioriteti u društvu, kao što su ekonomski rast, socijalna pravda, borba protiv korupcije, a sada i nastojanje da se napravi koncepcija za poboljšanje prirodnog priraštaja.
Nizak natlitet je problem svih Evropskih naroda,za razliku od nekih koji samo geografski pripadaju Evropi.
Neverovatno da niko ranije nije razmišljao kako da krene sa rešavanjem problema izumiranja naroda. Mislim da samo Vučić ima snage za to.
Ja takodje smatram da ova vlada ima snage za hvatanje u koštac sa ovim problemom koji rastapa naše društvo, a društvo nisu zgrade i papiri, već živi ljudi.
Potrebno je iskoristiti ovu pozitivnu energiju gradjana Srbije na rešavanje ovog ogromnog problema, a to povećanje nataliteta. Verujem da će se krenuti konačno sa ovim. Mislim da ova vlada ima snage za ovo.
Žao mi je što u regionu postoji takav medijski mrak, pa se vesti o pozitivnim ekonomskim tokovima i demokratskom jačanju državnih institucija, kao i niz drugih nikada vidjenih promena, ne dolaze do zemalja u okruženju. Šteta. Trebalo bi da to bude reper za njihove reforme.
Ma ljudi, bitno je da Srbija nije skoro bila ovoliko jedinstvena u stvaranju jedne stabilne i snažne demokratske države, sa jakim institucijama. Jasno je da će Srbija postati, uskoro, neprikosnoveni demokratski lider u regionu.
Na ovom portalu kao da neki Bosnjaci su placeni da salju sovinisticke poruke, ili im je zivot toliko mizeran, da nemaju sta drugo da rade.
Drago mi je da komentari iz Srbije plivaju u moru primitivizma, jer svojom suštinom ne zalaze u vredjanje drugih nacija, vec se drze teme.
Jednom zauvek treba da se napravi nacionalni plan za resavanje ovog prioritetnog drzavnog problema. Ako neka vlada ima hrabrosti da se upusti u ovu problematiku, onda je to ova vlada na čelu sa Vučićem.
ovo onaj ceto sto voli da slusa i pjeva halida beslica :) pa za njega je pecanac ajnstajn!
Iskreno se nadam da ce nova srpska vlada, koja je po mnogo čemu jedinstvena, u pozitivnom smislu, naci nacin da polako pocne da se resava ovaj problem.
Ovo je problem koji manje-više, osim Bošnjaka, tišti sve u Evropi. Nadam se da će se iznaći neko rešenje za ovaj veliki problem.