Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi ste vi srbi p.aće.nici, pa to je nešto nevjerovatno. nisam n.aciona.lista, ne m.rzim nikoga, ali ruku na srce, zaslužili ste svjetsko priznanje za najveće ja.d.nike stoljeća. sva ta kuknjava, jad... kako vas nije stid žalit se na \"etnički\" očišćeno Sarajevo, a taj isti grad ste granatirali tri godine i u.bili 12 000 stanovnika, od toga 1500 djece? irinej poziva na mir, a onda izjavljuje sarajevo je hrišćanski grad i srbi su bili većinski narod u sarajevu? i prije rata muslimani su činili 70% stanovništva sarajeva, a sad je to naročito došlo do izražaja nakon što je krajišnik pozvao srbe da prodaju imovinu i naseljavaju RS 96. godine. sve u svemu jadno
ali BIH nikad neće poštovati državu Srbiju.
Draga Nina meni se cini da ti stojec pisas ili si neka seljancura sa dna kace sto se kaze,,strasno
Kako volim da citam vasu mrznju prema Srbiji...:))))...Sto vise mrzite Srbiju mi vise volimo Republiku Srpsku!!!Srbija je mala zemlja,ali...Sta onda reci za BiH???Mi smo se kurcili protiv celog sveta pa smo dobili gde treba,da ne kazem po pi..i.Pametan se uci na tudjim greskama,a vi ocito to niste....U prevodu-NE KURCITE SE!Hteo bih jos da pozdravim \"mackicu\" zbog KALEMEGDANA....Jeste \"mackice\"..Podseca me na tursku okupaciju...A na sta tebe podseca BUKVA???Cao,zdravo,prijatno...
niko nama ne treba da garantuje mir i suverenit bosne.posebno ne ova karikatura od dacica.bosanske patriote su jedan i jedini garant vec navedenog.mi nikada nikog nismo napali niti imamo pretenzije prema bilo kome.uvijek smo zivjeli jedni pored drugih i tako ce i ostati.bosna je zemlja svih njenih konstituivnih naroda i manjina u njoj.ovaj zvaljo izmislja toplu vodu kao da se njega nesto pita.
K\'o da tebe, č.e.t.n.i.k jedan, neko pita da li ćeš poštovati BiH ili ne.
Bosne bilo i uvijek bit će, ostavite se šuplje priče.
@odlicno Ako su srbi toliko dobri ljudi onda mi objasni zašto vas niko ne podnosi u cjeloj regiji? Hajde razumijem da vas albanci ne vole od kad ste bili u ratu. Zašto su vas Crnogorci napustili? I oni su pravoslavci kao i vi, imaju ista imena kao i vi ali ne žele da žive zajedno sa vama? Otkud to? Da li ste ikad sami sebi postavili pitanje: Zašto neće niko da živi u zajednici sa vama? Odgovor je u ovom tvom postu gdje si nabrojio sve što je srpsko kao da ste vi najpametniji i najbolji u svemu. Nemamo ništa protiv vašeg Đokovića i niko od nas ne može reći da nije zaslužio sve što je osvojio. Da ima više srba koji predstavljaju Srbiju kao Đoković nebi nikada ni došlo do sukoba na ovom prostoru. Nisam nikada čuo Đokovića da pljuje po Bošnjacima ili Albancima.
otkricima,knjizevnicima,napr ednim narodima itd....srbi imaju dovoljno naucnika i svjetskih sportista da time uguse svaki argumenat zbog par radovana dok muslije jos uvijek po citavom svijetu gledaju sa oprezom gdje god se pojave,jedan djokovic danas na svjetskom trzistu vrijedi vise od svih muslija na planeti a o teslama,pupinima i ostalim kovacima svjetske intelektualne elite da ne govorimo,najpoznatiji u bosnjaka je halid beslic i mevlid hihihihihihhi WOW!1 brate SRBINE ovo je post godine, svaka ti cast, upravo o tome se radi, oni su glupo da to skapiraju, mi iamo ljude sportiste, politicare, glumce, muzicare, naucnike da sve te negativne price nekada o srbiji nestanu, i nestale su skoro, a danas kada u svetu pomenes BOSNA evo keve mi ako neko ko recimo uopste zna za bosnu, pro sto ce reci je rat!! mozete da balavite na Beograd na Srbiju i nas!!! Daleko ste vi ispod nasss nazalost!!!!!!!!!!! aj pozdrav! :)
Ivica Dačić tzv. Mali Slobo da poštuje BIH? Ovaj će biti gori od Nikolića budite sigurni.
lahku noć muslimajmunice sweet dreams i ne pravi se pametna kad si očito glupa muslimajm unica
@dfbds \"tvoj po krvi, moj po vjeri\".....Sta je \"pisac\" htio reci????? PS kad bi malo bolje protumacio rijec KALEMEGDAN, sam bi nasao odgovor;-) Laku noc:-)
boli nas K.... hocete li postovati ili ne haj mrs u 3 pm ti i srbija
Mackice Dacic je poSrbljen Albanac,znaci tvoj po krvi moj po vjeri ali nema veze prepustamo vam a a kao drugo Kalemegdan,tj.tvrdava je gracena i od Svaba i od Madara i pre svih njih od Srba ,pa opet madara .....Turci su vasi graditelji,
G-ne Dacicu, kad ja spomenem KALEMEGDAN, kolko bi dao para da te isto ne podsjeca na tvoje pokolenje???
Pi*ke cet*nicke, zacepe pi*ke kad im udjes u trag....
Sto je ovo, nema cet:nika vise......hehehe utihnuli \"junaci\"......