Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad je vas Hrvatska ponizila ,a ti sad nesto glumis !!!
Eto samo ste vi upravu i svi trebaju slusati vas i vasu pricu
Karanje se nastavlja.. Bon Apetit
Karanje se nastavlja.. Bon Apetit
ja imam konstitutivan prijedlog....nekad davno su srbi da bi se spasili i opstali, dali Bajazitu kčerku Lazara -Oliveru i lazarevu gospoju Milicu,na servis.... Eto,ja mislim da bi bilo u redu da po toj srpskoj tradiciji Dačić i Vučić poture svoje žene Karamarkanu...i bilo bi dure oko EU-a
Samo da Voja pobedi na izborima ima da svi letite u Zabelu i ti i onaj zlatousti kreten!Srbija je vecna dok su joj deca verna..
Sve članice EU dahću pod teretom kapitalizma, drugovi uživajte u rahatluku koji vam je komunizam dao, još koju godinu.
Чуј трик. Не видим ништа лоше да признате права Хрвата у Србији. То би сте требали и без нјих урадити. Такођер, шта ћете и коме ћете судити? Има Хашки трибунал и националне јурисдикције. Нисте ви изнад других.
@Black.Jack Ја сам за додјелу права без услова. Папак ће тако остати папак, а господин, господин.
Hrvati ne znaju da ovim samo daju vjetar u ledja Seselju i Rusiji.
@jokashmokash Pa ne moze im to biti cilj jer je to nestabilnost u regionu. Seselj je rekao da dolazi na tenku u Hr ako pobijedi.
@jokashmokash Nije bitno to, bitno da se srbuje.. 😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini ko je ovdje nasjeo, to je Hrvatska. Sad sjedi moćnom EU na onoj stvari, vrti se, namješta, nezgodno joj, pa ponekad kuka. Ipak, na kraju krajeva, moraće se lagano dizati i spuštati kako EU odredi. Sve za EU užitak.
Nakon općenja s Hrvatskom, Srbija kao sljedeća sjeda na EU-ov štapić radosti.
kako to lijepo opisa............
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Udri miću po glaviću
Udri Miću po Dačiću.